عبدالعلی ارژنگ: در شرایط جنگی اقدامات بهزیستی قوی‌تر انجام شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به شرایط جنگی امروز، نیاز به افزایش تاب‌آوری جنگی داریم و باید مسائل اجتماعی مختلفی را در این راستا انجام دهیم.
کد خبر: ۸۳۳۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۶ - 13May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، عبدالعلی ارژنگ صبح امروز در نشست با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در سالن شهید مردانی استانداری این شهر، گفت: مأموریت‌های کاری متنوع و شرایط جامعه خاص است و باید اقدامات متنوعی برای رفاه جامعه هدف انجام داد.

ارژنگ

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اگر در مسائل سیاسی درست عمل کنیم در مسائل اجتماعی کمتر دچار مشکل می‌شویم، در حوزه حمایت و توانبخشی کار‌های ارزشمندی شده است که امیدواریم ادامه پیدا کند، اما در حوزه پیشگیری باید اقدامات جدی‌تری انجام شود.
وی افزود: با توجه به شرایط جنگی امروز، نیاز به افزایش تاب‌آوری جنگی داریم و باید مسائل اجتماعی مختلفی را در این راستا انجام دهیم.
ارژنگ اظهار داشت: باید بیشتر از گذشته اقدامات پیشگیرانه انجام داد تا از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کرد در طرح «محله‌محور» شورای محله در ۳۶۰ نقطه چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اگر بهزیستی موفق باشد بسیاری از ارگان‌ها در کار‌های خود موفق هستند، چون یک هدف مشترک دنبال می‌شود.
وی افزود: با توجه به شرایط جنگی ضرورت دارد «غربالگری روان» که پایش ملی است، انجام شود در چهارمحال و بختیاری ۲ شهر توسط علوم‌پزشکی انجام شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین