عدالت فرهنگی باید در همه شهرستان‌های استان همدان محقق شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: نگاه ما این است که امکانات، برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی به صورت متوازن در سراسر استان توزیع شود و شهرستان‌ها نیز سهم شایسته‌ای از این برنامه‌ها داشته باشند.
کد خبر: ۸۳۴۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۱ - 13May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، نشست گفت‌وگو و هم‌اندیشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با جمعی از هنرمندان، فعالان فرهنگی و اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان نهاوند برگزار شد.

همدان

.سیدمحمدرضا جوادی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و همه شهدای والامقام جنگ و انقلاب اسلامی، بر اهمیت جایگاه فرهنگ و هنر در توسعه اجتماعی تأکید کرد و گفت: هنرمندان سرمایه‌های ارزشمند فرهنگی جامعه هستند و حمایت از آنان یکی از اولویت‌های جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وی با اشاره به پیشینه فرهنگی و تاریخی شهرستان نهاوند اظهار داشت: این شهرستان ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه‌های مختلف هنری دارد و لازم است با تقویت زیرساخت‌ها و فراهم کردن فضاهای مناسب، زمینه فعالیت گسترده‌تر هنرمندان فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همچنین بر ضرورت فعال شدن جریان‌های هنری در شهرستان‌ها و تحقق عدالت فرهنگی تأکید کرد و افزود: نگاه ما این است که امکانات، برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی به صورت متوازن در سراسر استان توزیع شود و شهرستان‌ها نیز سهم شایسته‌ای از این برنامه‌ها داشته باشند.

وی پیگیری مسائل مربوط به بیمه هنرمندان، تقویت انجمن‌های فرهنگی و هنری و توجه به نسل جوان هنرمند را از جمله برنامه‌های مهم اداره‌کل برشمرد و متذکر شد: تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی مناسب، بخشی از جشنواره‌ها و رویدادهای استانی با میزبانی شهرستان نهاوند برگزار شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین