۲۹ رزمایش پدافند غیرعامل در استان کرمانشاه برگزار شد

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل استان طی ۶ ماه گذشته، از برگزاری ده‌ها جلسه، ۲۹ رزمایش و برنامه آموزشی در این حوزه خبر داد.
کد خبر: ۸۳۴۰۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۳ - 14May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «اردلان حاتمی» مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه امروز در نشست شورای پدافند غیرعامل استان اظهار داشت: در ایام جنگ، تمامی جلساتی که به دستور استاندار کرمانشاه در قالب ستاد بحران استان برگزار شد، به‌صورت مشترک با حوزه پدافند غیرعامل برگزار شد و بیش از ۶۰ درصد تصمیمات اتخاذشده در این جلسات بر اساس دستورالعمل‌ها و برنامه‌های سازمان پدافند غیرعامل بوده است.

نشست شورای پدافند غیر عامل

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه افزود: در سطح شهرستان‌ها نیز جلسات پدافند غیرعامل برگزار شد که در مجموع ۱۳ جلسه همراه با ۱۱۷ مصوبه در این حوزه داشتیم و همچنین کارگروه‌های یازده‌گانه ذیل شورای پدافند غیرعامل استان طی ۶ ماه گذشته ۱۱ جلسه برگزار کردند که حاصل آن ۸۷ مصوبه بوده است.

حاتمی با اشاره به اقدامات اطلاع‌رسانی و آموزشی گفت: در حوزه آموزش عمومی از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی، حدود ۳۵ برنامه و خبر از طریق پرتال استانداری کرمانشاه و رسانه‌ها منتشر شده است و همچنین طی این مدت ۱۰ همایش در نقاط مختلف استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی برگزار شده است.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه افزود: از هفته پدافند غیرعامل تاکنون ۲۹ رزمایش در سطح استان برگزار شده است که دستگاه‌ها، ادارات، نهادها و مجموعه‌هایی همچون هلال احمر در حوزه‌های مختلف از جمله سایبری و تاب‌آوری اجتماعی در آن مشارکت داشته‌اند.

حاتمی از پاسخ‌گویی سریع به استعلامات دستگاه‌های اجرایی نیز خبر داد و گفت: طی شش ماه گذشته ۱۱۰ استعلام مرتبط با صدور مجوزهای مختلف به اداره کل پدافند غیرعامل ارسال شد که تلاش کردیم همه آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن و اغلب کمتر از ۲۴ ساعت پاسخ داده شود.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه با اشاره به حضور این مجموعه در کمیسیون‌های مختلف استان گفت: طی شش ماه گذشته در جلسات متعددی از جمله شورای ترافیک، کمیسیون ماده ۵، کمیسیون فنی و کارگروه امور زیربنایی استان حضور داشته‌ایم و در راستای اهداف پدافند غیرعامل مکاتبات و پیگیری‌های لازم انجام شده است.

حاتمی با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر دستگاه‌ها به اعتبارات پدافند غیرعامل اظهار کرد: برخی دستگاه‌ها هنوز اعتبارات این حوزه را به‌درستی درک نکرده‌اند و صرفاً به دنبال تکمیل یک سرفصل اعتباری هستند، در حالی که این اعتبارات باید برای ارتقای ایمنی و کاهش آسیب‌پذیری‌ها هزینه شود.

وی افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌شده در یک سال و نیم گذشته، سهم اعتبارات پدافند غیرعامل از محل تملک دارایی‌های استان از حدود ۲ درصد به حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است و انتظار داریم این روند با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های اجرایی تقویت شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین