سردار زهرایی: اولین کارکرد دهکده اقتصاد مقاومتی، اقدام آموزشی عملی برای مردم است

سردار زهرایی: اولین کارکرد  دهکده اقتصاد مقاومتی، اقدام آموزشی عملی برای مردم  است رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: اولین کارکرد دهکده اقتصاد مقاومتی لرستان اقدام آموزشی عملی برای مردم است چراکه بسیج سازندگی کسب و کاری را بدون تجربه و اشراف، به مردم توصیه نمی‌کند.
کد خبر: ۸۳۴۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۱ - 14May 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از لرستان، سردار «محمد زهرایی»، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، امروز ( پنج شنبه)در آیین افتتاح دهکده اقتصاد مقاومتی شهید غلامرضا سلیمانی بسیج سازندگی سپاه حضرت ابوالفضل(ع)  لرستان،  با بیان اینکه لرستان زادگاه مردمان شجاع و دلیری است که چه در دوران دفاع مقدس و چه در جنگ اخیر، سنگ تمام گذاشتند، اظهار داشت: مردم لرستان در کنار ملت ایران خیابان‌ها را رها نکردند.
 
سردار زهرایی: اولین کارکرد  دهکده اقتصاد مقاومتی لرستان اقدام آموزشی عملی برای مردم  است
 
وی با اشاره به اینکه در هفته بسیج سازندگی پروژه‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، محرومیت‌زدایی و آبرسانی افتتاح می‌شود، افزود: سازمان بسیج سازندگی ظرفیت عظیم خود را در راستای خدمت به ملت و کمک به دولت به کار گرفته است.
 
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور  گفت: یک هزار و ۵۵۰ پروژه در طرح «از آبخیز تا جالیز» طی یک سال گذشته با همکاری مشترک وزارت جهاد کشاورزی انجام شد. همچنین سال گذشته، ۸۰۰ روستا از آب شرب پایدار و سالم برخوردار شدند.
 
 سردار زهرایی خاطرنشان کرد:  در خصوص جاده بین مزارع نیز، مجلس قیر یارانه‌ای را در اختیار بسیج سازندگی قرار داده و در این زمینه ۹۵۰ کیلومتر از جاده‌های بین مزارع و گلزار شهدا با کمک مردم آسفالت شده است.
 
سردار زهرایی  در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به افتتاح دهکده اقتصاد مقاومتی لرستان، تصریح کرد: اولین کارکرد این مجموعه، اقدام آموزشی عملی برای مردم بوده چراکه بسیج سازندگی یکی از دستگاه‌های گیرنده تسهیلات‌ اشتغال‌ است و کسب و کاری را بدون تجربه و اشراف، به مردم توصیه نمی‌کند که این فلسفه ابتدایی دهکده‌های اقتصاد مقاومتی است.
 
 وی عنوان کرد: در لرستان طی حدود یک سال، مجموعه فاخری راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسیده و بخش های مختلف مانند گلخانه، واحد عرق‌گیری گیاهان، لوله گذاری، باغات و قطعات بتنی راه اندازی شده است.
 
سردار زهرایی با اشاره به هفته بسیج سازندگی  گفت: بسیج سازندگی یادگار رهبر شهید است و در اردیبهشت سال ۱۳۷۹، به فرموده ایشان، به عنوان ظرفیت و ساختاری برای مردم، پایگاهی برای اتصال مردم به دولت و بازوی اجرایی تعریف شد.
 
وی  ادامه داد: جایی که ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی به خدمت مردم آورده شود، هم کمک‌کار دولت می شود و هم دغدغه و نیاز مردم برطرف می گردد.
 
انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین