تدابیر ویژه امنیتی در الخضراء پیش از جلسه رای اعتماد پارلمان عراق

منابع عراقی از بسته شدن ورودی‌های منطقه الخضراء و آماده باش امنیتی پیش از جلسه رای اعتماد پارلمان خبر دادند.
کد خبر: ۸۳۴۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۵ - 14May 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شبکه السومریه از آغاز اجرای طرح بسته شدن موقت ورودی‌های منطقه الخضراء (سبز) در مرکز بغداد پیش از برگزاری جلسه ویژه پارلمان عراق برای رای اعتماد به کابینه جدید به ریاست علی فالح الزیدی خبر دادند.

عراق

یک منبع امنیتی گفت که نیرو‌های امنیتی تشدید اقدامات بازرسی در ورودی‌ها و خروجی‌های منطقه الخضراء را با بستن برخی راه‌های منتهی به گذرگاه‌های اصلی منطقه آغاز کرده‌اند.

این منبع افزود که این اقدامات در چارچوب طرح امنیتی پیشگیرانه برای تامین امنیت اطراف پارلمان و تضمین ورود آسان و روان نمایندگان و حمایت از مقر‌های حاکمیتی در خلال برگزاری جلسه رای اعتماد صورت گرفته است.

به گفته این منبع، مناطق اطراف العلاوی، الکراده و الصالحیه شاهد استقرار گسترده نیرو‌های امنیتی است.

قرار است پارلمان عراق جلسه رای اعتماد به کابینه وزارتی دولت جدید به ریاست علی فالح الزیدی را ساعت ۱۷ امروز به وقت محلی برگزار کند.

الزیدی بیست و هفتم آوریل ۲۰۲۶ (دوشنبه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۵) به عنوان جانشین محمد شیاع السودانی از سوی نزار آمیدی رئیس جمهور عراق برای تصدی نخست وزیری جدید مکلف شد. وی نامزد بزرگترین فراکسیون پارلمان یعنی چارچوب هماهنگی است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین