فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور

مسئول بسیج سازندگی کشور از فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی دارای مجوز در سراسر ایران خبر داد و گفت: در جریان جنگ رمضان، این گروه‌ها ضمن امدادرسانی به آسیب‌دیدگان، با برپایی هشت هزار موکب و پنج هزار میز خدمت، پیوند خود را با مردم در خیابان‌ها مستحکم کردند.
کد خبر: ۸۳۴۱۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۳ - 14May 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از لرستان، سردار «محمد زهرایی» مسئول بسیج سازندگی کشور امروز (پنج شنبه) در حاشیه همایش «سفیران امید و طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی» در شهر خرم‌آباد، با اشاره به حضور خود در جمع گروه‌های جهادی، کارآفرینان صندوق‌های قرض‌الحسنه و تعاونی‌های اشتغال‌زای استان لرستان اظهار داشت: در حال حاضر ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور فعال هستند که دارای شناسنامه و مجوز رسمی می‌باشند و سوابق کاری کاملاً روشن و مؤثری در خدمت به مردم دارند. از این تعداد، بیش از دو هزار و ۶۰۰ گروه جهادی بحمدلله در استان لرستان مستقر هستند.
 
فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور
 
وی با بیان اقدامات گروه‌های جهادی در جنگ رمضان، افزود: این گروه‌ها خدمات خود را معطوف به مناطق آسیب‌دیده کردند، چه در اماکن نظامی و چه در منازل مسکونی مردم عزیزمان. آنان از روز نخست در عرصه‌های امداد و نجات، آواربرداری، پاکسازی معابر و جابجایی آسیب‌دیدگان حضور داشته و همچنان در کنار مردم هستند. ضمن اینکه برای بازسازی منازل مسکونی آسیب‌دیده نیز اعلام آمادگی کرده‌ایم تا در صورت فراهم شدن سازوکار مناسب، در خدمت دولت محترم و شهرداری‌ها باشیم.
 
مسئول بسیج سازندگی کشور، بُعد دیگر فعالیت گروه‌ها در جنگ اخیر را معطوف به پیوند با خیابان و مردم دانست و تصریح کرد: جهادگران با برپایی موکب‌های جهادی و راه‌اندازی ستاد‌های پشتیبانی مردمی در منازل -از پخت غذا و آش تا تهیه لقمه توسط بانوان- زمینه حضور چندساعته و حماسی مردم را فراهم کردند. 
 
وی ادامه داد: در این زمینه، از جمع گروه‌های جهادی کشور، ۱۸ هزار گروه در کف خیابان به کمک آمدند، هشت هزار موکب جهادی برپا شد و پنج هزار میز خدمت راه‌اندازی گردید. همچنین صرفاً توسط تیم‌های بهداشتی و درمانی جهادی، ۱۳ هزار واحد مسکونی که در جنگ رمضان آسیب دیده بود، بازسازی و تحویل مردم شد.
 
 سردار زهرایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار سال و تأکید رهبر معظم انقلاب بر «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی»، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی فرآیندی ادامه‌دار است که باید به وحدت گره بخورد. 
 
مسئول بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه حضور مردم در خیابان‌ها یک فرصت و پنجره جدید برای جهادی‌ها و مردم گشوده است، خاطر نشان کرد: ما باید این وحدت را به ساحت اقتصاد مقاومتی، امنیت‌آوری، خدمت‌رسانی، گره‌گشایی از مردم، نهضت خدمات مؤمنانه و «ایران همدل» بیاوریم تا این ظرفیت بی‌بدیل مردمی در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرین شود و ان‌شاءالله به پاسداری از نظام ادامه دهند.
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین