امام جمعه موقت خرم آباد:

پیروزی نهایی در جنگ اراده‌ها متعلق به جبهه حق است

حجت‌الاسلام شمسی‌فر با تبیین تقابل جبهه حق و باطل بر اساس منطق قرآنی گفت: دشمن پس از شکست در میدان نبرد نظامی و فتنه‌های خیابانی، اکنون اراده و معیشت ملت را در جنگ اقتصادی هدف گرفته، اما استقامت در این مسیر، پیروزی نهایی و حفظ استقلال و آزادی کشور را تضمین می‌کند.
کد خبر: ۸۳۴۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۹ - 15May 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر امام جمعه موقت خرم آباد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم‌آباد در مصلای الغدیر اظهار داشت: تفاوت اصلی مومنان با جبهه کفر در مبانی قدرت است طوری که دشمنان همواره به ابزار‌های مادی، ناو‌ها و موشک‌های خود تکیه کرده‌اند، اما قدرت برتر و بی‌نهایت متعلق به خداوند است و هر کس دین خدا را یاری کند، طبق وعده الهی شکست‌ناپذیر خواهد بود.
 
امام جمعه موقت خرم آباد: پیروزی نهایی در جنگ اراده‌ها متعلق به جبهه حق است
 
وی با اشاره به هجمه‌های همه‌جانبه استکبار افزود: امروز ملت ایران در برابر آمریکا، اسرائیل و ناتو با تمام امکاناتشان ایستاده است و همان‌طور که امام راحل و شهدای ما تاکید داشتند، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند چراکه نگاه این ملت به قدرت خالق است و ترس در منطق قرآنی جایی ندارد.
 
حجت‌الاسلام شمسی‌فر با هشدار به رژیم صهیونیستی و حامیانش خاطرنشان کرد: اگر دشمنان بار دیگر دست از پا خطا کنند، نیرو‌های مسلح ایران با موشک‌های قدرتمند چنان ضربه‌ای به آنان وارد خواهند کرد که مایه عبرت ابدی شود.
 
خطیب جمعه موقت خرم‌آباد با انتقاد شدید از اخلال‌گران اقتصادی، آنان را هم‌دست دشمن خواند و تصریح کرد: کسانی که با احتکار، گران‌فروشی و حرام‌خواری به دنبال منافع شخصی هستند و بر مردم فشار وارد می‌کنند، در واقع سربازان دشمن در داخل کشور محسوب می‌شوند.
 
حجت‌الاسلام شمسی‌فر تاکید کرد: از قوه قضاییه انتظار داریم با این وطن‌فروشان و خائنان با صلابت و بر اساس قوانین دوران جنگ برخورد کرده و اشد مجازات را برای آنان در نظر بگیرد.
 
وی همچنین با گرامیداشت یاد شهدای خدمت و شهید آیت‌الله رئیسی، بیان داشت: اخلاص و حرکت جهادی برای رضای خدا، رمز محبوبیت این شهید بزرگوار بود و مسئولان باید با الگوگیری از او، برای خدمت به مردم و کشور شب و روز نشناسند.
 
خطیب جمعه موقت خرم‌آباد به مناسبت اول ذی‌الحجه، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: وساطت در امر ازدواج یک توفیق الهی است بنابراین افرادی که دارای تمکن مالی، اعتبار و آبرو هستند باید برای پیوند جوانان پیش‌قدم شوند، زیرا تسهیل در ازدواج علاوه بر رفع مشکلات فرهنگی، کلید اصلی حل چالش جوانی جمعیت و رونق کشور است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین