فتح مطلق در عصر ظهور امام زمان(عج) محقق می‌شود

کارشناس مسائل مهدویت گفت: آیات سوم و چهارم سوره فتح نوید پیروزی نهایی در زمان فرج امام زمان(عج) را می‌دهد و فتح مطلق در عصر ظهور آن حضرت محقق خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۴۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۷ - 16May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، مراسم استغاثه به امام زمان (عج) با حضور جمعی از عاشقان و منتظران حضرت در آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) به همت مؤسسه طلیعه عطر مشکات برگزار شد.

همدان

حجت‌الاسلام و المسلمین «مظاهری» کارشناس مهدویت و مفسر قرآن، در ادامه تفسیر سوره فتح به تشریح آیات سوم و چهارم این سوره پرداخت و اظهارداشت: این آیات نوید فتح و پیروزی در زمان فرج امام زمان علیه‌السلام است و اشاره دارد که فتح مطلق در عصر امام زمان محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سکینه و آرامش  واقعی در زمان امام عصر علیه السلام محقق می‌شود، افزود: هر انسان اهل سکینه، هیچ وقت احساس ناامیدی نمی‌کند و دچار تردید نخواهد شد و بر این اساس خداوند نیز آرامش را به قلب‌ها و دل‌ها خواهد داد.

این کارشناس مهدویت تصریح کرد: امروز براساس این سکینه و آرامش، انسان میتواند یقین کند که ملّت ایران بر آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب و توطئه هایش قطعاً پیروز خواهد شد.

وی بیان داشت: یک جامعه مهدوی باید دارای سکینه باشد و هرگز ناامید نباشد چرا که سخت‌ترین امتحان خدا امتحان ناامید نشدن است.

مظاهری یادآور شد: هر چقدر جامعه برای رسیدن به کمال، نزدیک‌تر باشد، امتحان امید و ناامید الهی را باید جدی‌تر بگیرد.

وی تصریح کرد: آخرالزمان، دوران فارغ‌التحصیل شدن بشریت است و بشر در معرض امتحان نهایی امید و ناامیدی الهی قرار می‌گیرد و جامعه‌ای که مهدوی است هیچ گاه ناامیدی در آن مشاهده نخواهد شد.

 این کارشناس مذهبی به مصائب حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) در واقعه عاشورا و پس از اسارت اشاره و تاکید کرد: اهل بیت پیامبر گرامی اسلام در این واقعه مصیبت‌ها و سختی‌های زیادی رو متحمل شدند، اما هرگز ناامید نشدند و در امتحان کربلا سربلند شدند.

وی نقش محوری زنان برای ظهور حضرت را مهم دانست و متذکر شد: زنان جامعه ما باید با الگو قرار دادن حضرت زینب سلام الله علیها، نقش انسان سازی و سرباز سازی برای امام زمان علیه السلام را به خوبی ایفا کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین