در گفت‌وگو با دفاع پرس عنوان شد؛

حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از حیاتی‌ترین نیاز‌های فرهنگی جامعه است+ فیلم

معاون استاندار یزد با تأکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر گفت: ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال صیحیح آن به نسل‌های جوان، یکی از حیاتی‌ترین نیاز‌های فرهنگی جامعه است و حوزه مدیریت منابع استان از هیچ تلاشی برای پشتیبانی از این مسیر دریغ نخواهد کرد.
کد خبر: ۸۳۴۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۵ - 17May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد؛ «محمدعلی شاه‌حسینی» معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد امروز (یکشنبه) از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان و همچنین دفتر نمایندگی خبرگزاری دفاع مقدس در استان به منظور بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌ها، زیرساخت‌ها و چالش‌های این مجموعه بازدید کرد.

 

دفاع پرس یزد

وی در این بازدید با اشاره به فرارسیدن ایام «جنگ رمضان» و سالروز عملیات‌های غرورآفرین بیت‌المقدس اظهار داشت: در این ایام، اتفاقات تلخ و شیرین بسیاری رقم خورد و عزیزانی در راه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایران عزیز به شهادت رسیدند که در رأس این شهدا، سید و سالار شهیدان، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه سرداران، فرماندهان، سربازان و مردم شریف ایران هستند.

شاه حسینی با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا، افزود: «جلوه‌های بسیار زیبایی از ازخودگذشتگی، ایثار، فداکاری، همراهی و صمیمیت مردم سرزمین مان ایران در این روز‌ها دیدیم؛ جلوه‌هایی که دنیا را به حیرت واداشت.

معاون استاندار یزد با تأکید بر پیوند تمدن کهن ایرانی با ارزش‌های اسلامی، خاطرنشان کرد: مردم این شب‌ها به خیابان‌ها می‌آیند و نشان دادند که پای کار ایران و دفاع از جمهوری اسلامی هستند این صحنه‌ها بسیار زیبا و امیدآفرین است.

شاه‌حسینی ادامه داد: عزت، اقتدار و امنیت امروز کشور مرهون خون پاک شهدا و ایثارگری‌های بی‌دریغ رزمندگان است و خدمت در مسیر معرفی این حماسه‌ها، توفیقی بزرگ و ارزشمند به شمار می‌رود. وی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند در حد توان و تکالیف خود، در مسیر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی مرتبط با دفاع مقدس گام بردارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد با اشاره به لزوم بهره‌گیری از شیوه‌های نوین و جذاب در انتقال مفاهیم ارزش‌های پایداری عنوان کرد: بنیاد حفظ آثار نقش محوری در این عرصه دارد و باید با تعریف پروژه‌های اثرگذار فرهنگی و رسانه‌ای، نسل نوجوان و جوان را با واقعیت‌های تاریخ‌ساز دوران دفاع مقدس بیش از پیش آشنا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های خبرگزاری دفاع مقدس و مجموعه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان، گفت: اینجانب ضمن عرض خدا قوت و خسته نباشید به جناب دکتر حرزاده مدیرکل محترم و همه همکاران از زحمات شبانه‌روزی آنان در تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت تشکر می‌کنم.

شاه حسینی در پایان با اشاره به وظایف دولت در پشتیبانی از مسائل جنگ و دفاع، ابراز امیدواری کرد: ما نیز به عنوان کارگزار دولت در استان، تمام تلاش خود را انجام داده و خواهیم داد. ان‌شاءالله به زودی شاهد نابودی کفر و استکبار، و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی، اسلام و شیعه باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین