به گزارش دفاع پرس از کرمان، علیرضا رزم حسینی شامگاه جمعه (31 فروردین) در دیدار با خانواده شهید محمد باقدرت جوپاری از نخستین شهدای انقلاب اسلامی در کرمان اظهار کرد: خانواده شهدا فرزندان برومند خود را زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بی پایان نزد خدای متعال دارد.
وی در این دیدار با تاکید بر اینکه جانبازان به جامعه کمال بخشیدند گفت: جانبازان، افتخار آفرینان و فریادگران خاموش تاریخ انقلاب اسلامی هستند.
شهید محمد باقدرت جوپاری از نخستین شهدای انقلاب اسلامی در کرمان است که به داشتن فضایل اخلاقی، ایمان و اعتقاد راسخ زبانزد خاص و عام است. وی دوشنبه 24 مهر 1357 در درگیری مسجد جامع شهر کرمان به فیض شهادت نائل آمد.
همسر شهید محمد باقدرت جوپاری، هفته گذشته پس از مدتی بیماری به رحمت ایزدی پیوست.
استاندار کرمان در ادامه با حضور در منزل جانبازان نیروی انتظامی عبدالنبی لوتی زهی و حمید جلیل پور در فضایی معنوی و بسیار صمیمی با آنها دیدار و از صبر، ایثار و فداکاری های خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران تجلیل کرد.
جانباز عبدالنبی لوتی زهی در دوران مقدس سربازی در سال 1387 در روستای قلعه شهید در منطقه بم در اثر درگیری با قاچاقچیان و اشرار از ناحیه گردن قطع نخاع و به درجه جانبازی نائل آمد.
جانباز 70 درصد حمید جلیل پور نیز سال 1373 در منطقه جیرفت و کهنوج در حین ماموریت به دلیل درگیری با قاچاقچیان و اشرار به درجه جانبازی نائل آمد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمان استاندار کرمان را در دیدار با خانواده شهدا و جانبازان همراهی می کردند.