انهدام تجهیزات ارتباطی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان

حزب‌الله از انهدام تجهیزات ارتباطی و یک دستگاه بولدوزر نظامی رژیم صهیونیستی در شهرک «دیر سریان» با پهپاد‌های انفجاری، خبر داد.
کد خبر: ۸۳۵۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷ - 18May 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، حزب‌الله لبنان اعلام کرد که تجهیزات ارتباطی و یک دستگاه بولدوزر نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف قرار داده است.

حزب الله

در بیانیه شماره سه امروز حزب‌الله آمده است: در راستای دفاع از لبنان و مردم آن و در پاسخ به نقض آتش‌بس از سوی دشمن اسرائیلی و حملاتی که روستا‌های جنوب لبنان را هدف قرار داده و منجر به شهادت و زخمی‌شدن تعدادی از غیرنظامیان شده است، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۱۱:۳۰ تجهیزات ارتباطی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه خلّة راج در شهرک دیر سریان با پهپاد انفجاری هدف قرار دادند.

حزب‌الله در بیانیه شماره چهار هم اعلام کرد: مجاهدان حزب‌الله ساعت ۱۴ یک دستگاه بولدوزر D ۹ ارتش اشغالگر را در منطقه مجری النهر در اطراف شهرک دیر سریان با پهپاد انفجاری هدف قرار دادند و به آن خسارت قطعی وارد کردند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین