ضربه سپاه به گروهک‌های ضدانقلاب و کشف محوله سلاح آمریکایی در بانه

طی اقدامات اطلاعاتی پاسداران گمنام قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع) در سپاه کردستان، گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب که قصد انتقال محموله بزرگ از سلاح و مهمات از مرز‌های بانه را داشتند، مورد ضربه قرار گرفتند.
کد خبر: ۸۳۵۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۲ - 18May 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) در بیانیه‌ای اعلام کرد: طی اقدامات اطلاعاتی پاسداران گمنام قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام، گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب مستقر در شمال عراق به نیابت از آمریکا و رژیم صهیونی که قصد انتقال محموله بزرگ از سلاح و مهمات آکبند آمریکایی به داخل کشور را داشتند در شهرستان بانه استان کردستان مورد ضربه قرار گرفته و مقادیر زیادی سلاح و مهمات کشف و ضبط شد.
 
ضربه سپاه به گروهک‌های ضدانقلاب و کشف محوله سلاح آمریکایی در بانه
 
بر اساس این اطلاعیه، پیگیری‌های اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری تمامی عناصر داخلی خود فروخته گروهک‌های تروریستی در دستور کار قرار دارد.
 
قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام به همه عناصر و عوامل خود فروخته و سردمداران آنها هشدار می‌دهد که با هر اقدام امنیتی به شدت برخورد و آماده پاسخ پشیمان کننده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین