الگوی مدیریت میدانی شهید رئیسی، مسیر رفع گره‌های معیشتی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان اسدآباد گفت: بزرگترین درس شهید رئیسی، تبیین الگوی مدیریت میدانی بود که مدیریت را از اتاق‌های دربسته خارج کرد؛ از این رو بزرگداشت واقعی ایشان، ترویج روحیه خستگی‌ناپذیری و خدمت بی‌منت به مردم است.
کد خبر: ۸۳۵۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۲ - 19May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «نادر ابراهیمی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان اسدآباد در جلسه هماهنگی گرامیداشت سالروز شهید جمهور و شهدای خدمت و همچنین سالروز آزادسازی خرمشهر، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله رئیسی، بیان اینکه بزرگترین درس شهید رئیسی، تبیین الگوی مدیریت میدانی و خروج از اتاق‌های دربسته بود، اظهار داشت: بزرگداشت واقعی ایشان، ترویج روحیه خستگی‌ناپذیری و خدمت بی‌منت به مردم است و نباید تنها به برگزاری مراسم و نصب بنر اکتفا کرد.

همدان

وی با تأکید بر لزوم ارائه گزارش عملکرد در مسیر شهدای خدمت، افزود: باید مشخص شود در این مسیر کدام گره از کار مردم، به ویژه در مناطقی مانند روستای «چنار سفلی» باز شده است.

معاون فرماندار اسدآباد با پیشنهاد تشکیل «میز خدمت صادقانه» به نام شهید رئیسی، خاطرنشان کرد: با توجه به نگاه ویژه ایشان به محرومین، باید با مشارکت خیرین، توجه ویژه‌ای به بحث معیشت و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر صورت گیرد.

وی امیدآفرینی و تبیین دستاورد‌هایی همچون احیای واحد‌های صنعتی تعطیل شده را بزرگترین مأموریت ستاد گرامیداشت دانست و گفت: این حرکت‌ها می‌تواند اعتماد عمومی را بازسازی کرده و میان ارکان مختلف نظام و مردم پیوند ایجاد کند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه راه رسیدن به خدا از میان خدمت به خلق می‌گذرد، شهادت مظلومانه شهدای خدمت را سندی بر این مدعا عنوان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت سوم خرداد، خرمشهر را مظهر مظلومیت و کانون مقاومت ملت ایران توصیف کرد و ابراز داشت: خرمشهر برای ما فراتر از یک نام جغرافیایی است و ۵۷۸ روز اشغال آن، سندی بر ایستادگی ماست.

این مقام مسئول عملیات «بیت‌المقدس» را تجلی اراده ملی و وحدت میان ارتش، سپاه و نیرو‌های مردمی دانست و افزود: رزمندگان ما ثابت کردند که با دست خالی، اما دل‌های سرشار از ایمان، می‌توان در برابر مجهزترین ماشین‌های جنگی ایستاد.

معاون فرماندار اسدآباد با اشاره به جمله تاریخی «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، تأکید کرد: این سخن امام (ره) تذکری همیشگی است که اگر توکل و همبستگی داشته باشیم، دست قدرت الهی در اوج سختی‌ها پشتیبان ما خواهد بود.

ابراهیمی پیام حماسه خرمشهر برای امروز را روحیه «بن‌بست‌شکنی» برشمرد و تصریح کرد: ما امروز هم درگیر «خرمشهرهای» دیگری در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و علمی هستیم و باید روحیه ایثار آن دوران را در کالبد فعالیت‌های امروز بدمیم.

وی در پایان با ادای احترام به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، متذکر شد: همه ما در هر جایگاهی که هستیم، باید با تأسی به روحیه جهادی برای سربلندی و آبادانی بیش از پیش ایران اسلامی گام برداریم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین