محمدخانی: واردات اتوبوس‌ها در اوج محاصره دریایی تو دهنی به دشمنان است

سخنگوی شهرداری تهران گفت: واردات اتوبوس‌ها در اوج محاصره دریایی تو دهنی به دشمنان است.
کد خبر: ۸۳۵۴۰۵
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷ - 20May 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «عبدالمطهر محمدخانی» سخنگوی شهرداری تهران امروز (چهارشنبه) در نشست خبری مشترک با مدیرعامل اتوبوسرانی شهر تهران طی سخنانی اظهار داشت: تمام خطوط اتوبوسرانی تهران در ایام جنگ فعال بود و به شهروندان خدمات رسانی می‌کردند.

نشست

وی گفت: در همین محاصره دریایی آمریکا، ما توانستیم اتوبوس‌های جدید را وارد کشور کنیم و این یک پیام مهم برای دشمن است.

محمدخانی افزود: ما همچنان در تلاشیم اتوبوس‌های دوکابین که وارد گمرک شده‌اند را به ناوگان حمل‌ونقل اضافه کنیم و این اتفاق خوبی برای شهر است.

وی گفت: از بخش‌هایی که کمتر مورد توجه قرار گرفت، حمل‌ونقل و دو حوزه مترو و اتوبوسرانی بود. در جنگ (اشاره به حملات اخیر موشکی)، اتفاقات مهمی در این حوزه افتاد. در شرایط موشک‌باران، تمام خطوط اتوبوسرانی ما فعال بود و خطوط تندرو به صورت شبانه‌روزی کار می‌کردند.

وی افزود: ما یک پیک جدید در طول شبانه‌روز به دلیل حضور مردم در تجمعات شبانه در میادین داشتیم که نشان از آمادگی و انعطاف ناوگان حمل‌ونقل عمومی دارد.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به مسئله واردات اتوبوس‌های جدید تصریح کرد: این اتفاق واقعاً به سهم ما یک تو دهنی به دشمنان ما هست که مدعی محاصره ایران بودند. در همین حین محاصره دریایی، ما این اتوبوس‌ها را وارد شهر کردیم.

محمدخانی خاطرنشان کرد: با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران در زمان جنگ، این اتوبوس‌ها رونمایی شد و این یک افتخار برای مدیریت شهری است.

محمدخانی با اشاره به قرار جامع شهری برای ناوگان اتوبوسرانی گفت: مجموع قرار شهری برای اتوبوس‌ها ۶۵۰۰ دستگاه است. شهرداری تهران تمام تعهدات خود را در خرید آنها، از جمله پیش‌پرداخت و تسهیلات، انجام داده است.

وی تصریح کرد: بخشی از این موضوع برمی‌گردد به تولیدکنندگان داخلی که ان‌شاءالله این مسیر را با سرعت بیشتری پیش ببریم. امیدواریم با همکاری همه بخش‌ها، شاهد تحول اساسی در حمل‌ونقل عمومی تهران باشیم.

محمدخانی ابراز داشت: یک مسئله تشخیص شهرداری و شورای شهر در رابطه با رایگان شدن در شرایط جنگ بود. از ۱۵ اردیبهشت، چون شرایط خاص در کشور حاکم است، ما تصمیم گرفتیم تا ۱۵ خرداد رایگان باشد، ولی این طرح رأی نیاورد.

سخنگوی شهرداری ادامه داد: تصور ما این بود که طرح جدیدی که بخشی از نمایندگان و شورای شهر در خصوص رایگان کردن خدمات شهروندی برای اقشار خاص دارند، با این موضوع همزمان شود و ما بتوانیم این رایگانی را ادامه دهیم. این طرح به تصویب رسید.

تداوم رایگانی مترو  تا تصویب نهایی شورای شهر

محمدخانی با اشاره به جزئیات تصمیم‌گیری آینده خاطرنشان کرد: تصمیم بر این شد که تا روز بررسی نهایی طرح، رایگان بودن مترو ادامه پیدا کند تا دوگانگی ایجاد نشود. ما این مسیر را ادامه می‌دهیم و منتظر تصویب نهایی توسط نمایندگان شهر هستیم.

وی تأکید کرد: تفاهمی بین شهرداری و شورا در این زمینه صورت گرفته است. این موضوع بخشی در اختیار شهرداری است و شهرداری از اختیارات خود استفاده می‌کند. به همین دلیل، تا حصول نتیجه نهایی، خدمات مترو و اتوبوس به‌صورت رایگان به شهروندان ارائه خواهد شد

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین