نیاز جدی خراسان رضوی به زیرساخت‌های اساسی انرژی

استاندار خراسان رضوی گفت: در منطقه خراسان رضوی با توجه به تنوع و تعدد مجموعه‌های صنعتی، اقتصادی و تولیدی، نیاز جدی به زیرساخت‌های اساسی انرژی وجود دارد. یکی از اصلی‌ترین این زیرساخت‌ها ایجاد پست‌های برق در مناطق مصرف، به‌ویژه در حوزه صنعت است.
کد خبر: ۸۳۵۴۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰ - 20May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در حاشیه آیین بهره‌برداری پروژه‌های شرکت برق منطقه‌ای خراسان در سبزوار در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: در شهرستان بزرگ سبزوار شاهد افتتاح پروژه‌های متعددی در حوزه برق و انرژی بودیم که شامل پروژه‌های انرژی خورشیدی و همچنین پست ۱۳۲ کیلوولت شهرک صنعتی است. در ادامه نیز آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی در دستور کار قرار داشت که از پروژه‌های بزرگ و قابل توجه محسوب می‌شود و عملاً عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

1

وی افزود: طبیعتاً در منطقه خراسان رضوی با توجه به تنوع و تعدد مجموعه‌های صنعتی، اقتصادی و تولیدی، نیاز جدی به زیرساخت‌های اساسی انرژی وجود دارد. یکی از اصلی‌ترین این زیرساخت‌ها ایجاد پست‌های برق در مناطق مصرف، به‌ویژه در حوزه صنعت است. خوشبختانه در خراسان تاکنون هشت پست ۱۳۲ کیلوولت طراحی شده که با پستی که امروز افتتاح شد، شش مورد از آنها به بهره‌برداری رسیده، در آینده نزدیک دو پست دیگر نیز به سرانجام خواهد رسید.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای توسعه همه‌جانبه و البته متوازن در سطح استان لازم است این زیرساخت‌ها به‌صورت مناسب و متعادل در سراسر خراسان توسعه پیدا کند. خوشبختانه این موضوع در خراسان رضوی و در ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر که با تلاش همکاران تشکیل شده و یکی از ستاد‌های بسیار منظم و دقیق و کارآمد است، به‌خوبی دنبال می‌شود.

مظفری تصریح کرد: در خراسان رضوی برای سه سال از سال گذشته تا سال آینده پیش‌بینی تولید حدود سه هزار مگاوات انرژی خورشیدی انجام شده و امیدوار هستیم تا سال ۱۴۰۶ به این ظرفیت برسیم. این موضوع می‌تواند در رفع ناترازی‌های انرژی کمک قابل توجهی داشته باشد و البته از نظر مسائل پدافندی نیز آثار مثبتی به همراه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در برخی حوزه‌ها در خراسان رضوی اقدامات بسیار خوبی انجام شده است. از جمله در بخش کشاورزی که در بعضی از شهرستان‌ها تقریباً نزدیک به کل نیاز انرژی این حوزه از طریق نیروگاه‌ها و پنل‌های خورشیدی تأمین می‌شود. در حال حاضر بیش از ۵۸ مگاوات انرژی خورشیدی در حوزه کشاورزی استان داریم.

استاندار خراسان رضوی بیان داشت: در سبزوار نیز این روند با یک شروع بسیار خوب و مناسب همراه شده و پروژه‌های بزرگی در دستور کار قرار دارد. با اقداماتی که انجام شده و با امضای قرارداد‌ها و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ها، مشکل برق در شهرستان سبزوار نیز برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین