آیت الله نورمفیدی: شهید رئیسی الگویی از خدمت صادقانه به مردم بود

در دومین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در حادثه سقوط بالگرد، نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان با گرامیداشت یاد و خاطره «شهدای خدمت» تأکید کرد که سیره و منش این شهیدان، به‌ویژه شهید آیت‌الله رئیسی، برای همیشه در حافظه ملت ایران ماندگار خواهد ماند.
کد خبر: ۸۳۵۴۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۸ - 20May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، آیت‌الله «سیدکاظم نورمفیدی» نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان، امروز در دومین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در حادثه سقوط بالگرد،با اشاره به اندوه ملت ایران از این حادثه اظهار داشت: شهادت رئیس‌جمهور مردمی جمهوری اسلامی ایران و جمعی از خادمان صادق نظام در سانحه سقوط بالگرد، حادثه‌ای تلخ و دردناک بود که دل‌های مردم ایران را جریحه‌دار کرد و ضایعه‌ای بزرگ برای کشور به شمار می‌آید.

شهید رئیسی

وی افزود: آیت‌الله رئیسی شخصیتی بود که افتخار خود را خدمت به مردم و خادمی امام رضا (ع) می‌دانست و با روحیه‌ای سرشار از تواضع، اخلاص و تلاش بی‌وقفه در مسیر خدمت به جامعه گام برمی‌داشت.

امام جمعه گرگان با بیان اینکه ترکیب فروتنی، روحیه مردمی و کار شبانه‌روزی از شهید رئیسی چهره‌ای کم‌نظیر ساخته بود، اظهار کرد: این ویژگی‌ها او را به نمونه‌ای از مؤمنان راستین تبدیل کرده بود؛ کسانی که فقدانشان برای جامعه سنگین و دردناک است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان با اشاره به خاطرات مردم این استان از حضور شهید رئیسی گفت: مردم شریف استان گلستان، چه شیعه و چه سنی، هرگز خدمات و توجه آن شهید به این منطقه را فراموش نخواهند کرد و همواره قدردان تلاش‌های صادقانه او خواهند بود.

آیت الله نورمفیدی همچنین با یادآوری دیگر شهدای این حادثه اظهار داشت: در این سانحه جمعی از خادمان صدیق نظام از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و استاندار استان نیز به شهادت رسیدند که هر یک از آنان از چهره‌های متعهد و خدمتگزار کشور بودند.

وی در ادامه با یادآوری حضور گسترده مردم در آیین‌های تشییع شهدای خدمت در شهر‌های مختلف کشور گفت: حضور میلیونی مردم نشان داد که ملت ایران قدردان خدمتگزاران صادق خود هستند و این محبت و پیوند عمیق میان مردم و مسئولان خدوم، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام اسلامی است.

امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش کردند این دلبستگی مردم به خدمتگزاران دلسوز را کمرنگ جلوه دهند، اما عظمت حضور مردم در بدرقه شهدای خدمت نشان داد که صداقت و خدمت واقعی همواره در دل مردم جای دارد.

آیت‌الله نورمفیدی تصریح کرد: بزرگ‌ترین درسی که از شهید رئیسی می‌توان گرفت، خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم است. هر مسئولی در هر جایگاهی اگر با اخلاص، صداقت و دلسوزی به مردم خدمت کند، بدون تردید در دل جامعه جای خواهد گرفت.

وی همچنین وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی را مایه آرامش و قوت قلب ملت ایران در این‌گونه حوادث دانست و گفت: در شرایط دشوار و مصائب بزرگ، هدایت‌های حکیمانه سیدالشهدای انقلاب همواره چراغ راه ملت و مسئولان بوده و کشور را از گردنه‌های سخت عبور داده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره سیدالشهدای انقلاب امام خامنه‌ای (ره)، شهید آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت، برای آنان علو درجات مسئلت کرد و تأکید داشت که خدمات این شهیدان در مسیر پیشرفت و خدمت به مردم، برای همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار خواهد ماند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین