ممنوعیت ورود «بن‌گویر» به کشور اسپانیا

وزیر خارجه اسپانیا در واکنش به انتشار تصاویری از برخورد غیرانسانی وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با فعالان بازداشت شده ناوگان صمود گفت: ورود «بن‌گویر» به اسپانیا ممنوع است.
کد خبر: ۸۳۵۷۶۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۰ - 21May 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از شبکه المیادین، خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا امروز پنجشنبه در سخنانی اظهار داشت: ما یادداشتی اعتراضی به کاردار (رژیم) اسرائیل در مورد بازداشت فعالان ناوگان صمود تحویل دادیم.

وزیر خارجه اسپانیا

وزیر امور خارجه اسپانیا ادامه داد: خواستار آزادی فوری فعالان بازداشت شده هستیم. وزیر اسرائیلی (ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) که در ویدیوی وحشیانه ظاهر شد، از ورود به کشور ما منع شده است.

خوزه مانوئل آلبارس، در اشاره به تهدید‌های آمریکا علیه هاوانا نیز گفت: تنها مردم کوبا حق تعیین سرنوشت خود را دارند. ما در حال تلاش برای ارسال کمک به کوبا هستیم.

این در حالیست که «پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا نیز ساعاتی پیش با محکوم کردن اقدام «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی این رژیم در قبال سرنشینان بازداشت شده ناوگان جهانی صمود اعلام کرد: تصاویر منتشرشده از بن‌گویر که در حال اهانت و بی‌احترامی به اعضای ناوگان امدادرسانی غزه است، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین