سرهنگ حبیب زاده: ۶۷ عنوان برنامه گرامیداشت هفته مقاومت در استان اردبیل اجرا می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل اظهار داشت: ۵۲۰ اجرا در قالب ۶۷ عنوان برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهربرگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۳۵۷۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴ - 21May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، سرهنگ «علی حبیب‌زاده»، مدیر کل حفظ آثار و نشردفاع مقدس و مقاومت اردبیل امروز (پنج شنبه)در نشست خبری تشریح برنامه‌های سوم خرداد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات بیت‌المقدس اظهار داشت: آزادسازی خرمشهر معادلات نظامی جهان را برهم زد و توازن جنگ را به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر داد، به‌گونه‌ای که پس از این پیروزی بزرگ، قطعنامه‌های بین‌المللی با دیدگاهی متفاوت صادر شد.

وی با اشاره به اعتقاد امام خمینی (ره) در دوران دفاع مقدس افزود: اعتقاد امام راحل بر این بود که تا زمانی که در موضع برتر قرار نداریم، مذاکره معنایی ندارد؛ امروز نیز همان حماسه با تکیه بر فرهنگ مقاومت تکرار شده است. 

سرهنگ حبیب زاده: ۶۷ عنوان برنامه گرامیداشت هفته مقاومت در استان اردبیل اجرا می‌شود

سرهنگ حبیب‌زاده تصریح کرد: در حالی که در دوران دفاع مقدس، کشور‌های منطقه با حمایت‌های بی‌دریغ مالی، عراق را تجهیز کرده بودند، رزمندگان ما با دستان خالی در برابر قدرت‌های جهانی ایستادند. امروز نیز شاهد تکرار همان تقابل استکبار با ایران اسلامی هستیم، اما دشمنان همواره با محاسبات غلط، از درک عمق فرهنگ ایثار و مقاومت عاجز مانده‌اند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل با بیان اینکه با گذشت سال‌ها از دفاع مقدس، روحیه حماسی در جای‌جای کشور جاری است، افزود: امروز نسل چهارم و پنجم انقلاب با وجود اینکه دوران جنگ را ندیده‌اند، با همان روحیه در میدان‌های جهاد حضور دارند. حضور جوانان غیرتمند در عرصه‌های دفاع از کشور و ارزش‌ها، نشان‌دهنده بعثت عمومی مردم است.

تشریح برنامه‌های گرامیداشت سوم خرداد در اردبیل

سرهنگ حبیب‌زاده در ادامه به جزئیات برنامه‌های این ایام اشاره کرد و گفت: با هدف تبیین فرهنگ مقاومت و جهاد و با تأکید بر نقش رهبری امامین انقلاب، ۶۷ عنوان برنامه با ۵۲۰ اجرا در استان اردبیل انجام خواهد شد.

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل تشریح کرد: سخنرانی رزمندگان پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلا‌ها و برپایی میز خدمت جهادی، محفل انس با قرآن کریم در مساجد و محلات و همایش پیاده‌روی خانوادگی در شورابیل از جمله برنامه‌های روز‌های جاری است.

وی تصریح کرد: گلباران مزار شهدا در بهشت فاطمه (س)، رزم‌نوازی در چهار نقطه شهر، رژه خودرویی و موتوری و دیدار با خانواده‌های شهدا و رزمندگان عملیات آزادسازی خرمشهر و سخنرانی پیشکسوتان دفاع مقدس نیز از دیگر برنامه‌ها هستند.

سرهنگ حبیب زاده: ۶۷ عنوان برنامه گرامیداشت هفته مقاومت در استان اردبیل اجرا می‌شود

سرهنگ حبیب زاده با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و ادبی هفته مقاومت، گفت: برگزاری شب شعر و خاطره جنگ رمضان، مسابقات کتابخوانی، کارگاه داستان‌نویسی، برپایی موکب‌های جهاد تبیین، رونمایی از نماهنگ رهبر شهید، رونمایی از کتاب از آلاچیق تا سنگر (ویژه عشایر) و برپایی نمایشگاه عکس و اکران فصل دوم مستند «آن روزها» از دیگر برنامه‌ها هستند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین همزمان با هفته سلامت و روز جمعیت، غرفه‌های سلامت برپا شده و از زوج‌های جوان در حوزه فرزندآوری تجلیل خواهد شد.

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل بیان کرد: نمایش‌های خیابانی و دسته‌روی‌های آیینی با حال و هوای محرم نیز بخشی از برنامه‌های فرهنگی تدارک دیده شده برای مردم ولایتمدار اردبیل است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین