نقشه‌ی دشمن در جنگ ترکیبی با «حضور مقتدرانه مردم» شکست خورد

امام جمعه موقت مهدیشهر با اشاره به صلابت رهبر معظم انقلاب در مدیریت شرایط حساس کشور، تصریح کرد: حضور حماسی و مستمر مردم در صحنه، تمامی تحلیل‌های دشمن را تغییر داد و آنها را در برابر اراده ملت ایران به حیرت واداشت.
کد خبر: ۸۳۵۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۵ - 22May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، حجت الاسلام «سید ابوالفضل راسخی» امام جمعه موقت مهدیشهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مهدیشهر در مصلای نماز جمعه این شهرستان ضمن اشاره به پیام‌ها و بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: دشمن فکر می‌کرد با به شهادت رساندن رهبر انقلاب اسلامی می‌تواند به ولایت فقیه پایان دهد در صورتی که اینطور نشد.

سمنان

وی با بیان اینکه امروز حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی آنچنان با صلابت و زیبا سخنان و پیام هایشان را ارائه می‌دهند که شگفتی جهانیان را واداشته است، افزود: ایشان انقدر جامع و جالب سخن می‌گویند که گویا ۵۰ سال رهبر مملکت بوده‌اند.

امام جمعه موقت مهدیشهر با بیان اینکه به این ظرفیت «ذخیره الهی نظام» می‌گویند، بیان کرد: بسیاری از مردم ما شاید غصه می‌خوردند که بعد از رهبر شهید انقلاب، چه بر سر کشورمان می‌آید، اما شاهد هستیم که رهبر معظم انقلاب، به صلابت و قدرت کشور و نظام اسلامی‌مان را پیش می‌برند.

راسخی با بیان اینکه در جملاتی که ایشان مرقوم کرده‌اند بار‌ها به هوشیاری در جنگ ترکیبی دشمن اشاره شده است، افزود: در این روز‌ها ما با جنگ ترکیبی با دشمن قرار داریم و اوضاع بسیار حساسی را پشت سر می‌گذاریم لذا چند ماموریت مهم در این جنگ توسط معظم له به ما اعطا شده است.

وی افزود: انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی در وهله اول این است که حضور فیزیکی مستمر در صحنه داشته باشیم که مردم ما در این شب‌ها نشان دادند که پشتیبان ولایت فقیه و انقلاب اسلامی شان هستند تا جایی که دشمن به حیرت افتاده است.

امام جمعه موقت مهدیشهر با بیان اینکه این حضور تحلیلات دشمن را تغییر داد، بیان کرد: حضور مردم ما برای دشمن هزینه ایجاد کرد تا جایی که ترامپ به غلط کردن افتاده است.

راسخی با بیان اینکه دیگر ماموریتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر دوش ما قرار داده‌اند وحدت است لذا باید مراقب باشیم چیزی نگوییم که به وحدت اقشار مختلف کشورمان ضربه بزند هر گونه تفرقه افکنی در شرایط فعلی خدمت به دشمنان محسوب می‌شود لذا بایدمراقب بود، گفت: پدافند شناختی و مقابله با هجمه رسانه‌ای با هوشیاری و جهاد تبیین دیگر موضوعی است که رهبری از مردم مطالبه دارند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سمنان ، نماز جمعه ، وحدت
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین