روایت «مکتب عاشورایی» مادران شهدا از زبان برادر شهید

داود فیض در آیین رونمایی از کتاب «فیض بی‌‌پایان» گفت: ریشه اقتدار امروز ایران، در سینه مادرانی است که حتی در داغ فرزند نیز، دغدغه‌ی «تکلیف و همسایه» را داشتند.
کد خبر: ۸۳۶۰۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۴ - 22May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، فضای آیین رونمایی از کتاب «فیض بی‌‌پایان» با روایت‌های برادر شهید عباسعلی فیض رنگ و بویی دیگر گرفت. داود فیض، برادر این شهید والامقام، شهید عباسعلی را نه فقط یک برادر، که استادی اخلاق‌مدار خواند که محصول لقمه حلال پدر و تربیت مکتبی مادر بود.

فیض

او با نقل خاطره‌ای از روز اعلام شهادت دو برادرش (عباسعلی و محمدتقی) به مادر، روایتی از جنس کربلا را بازگو کرد: مادر در همان لحظه‌ای که شنید دو پسرش همزمان پر کشیده‌اند، به جای بی‌قراری، سراغ اسماعیل، پسرِ عموی شهیدم را گرفت. او نگران بود که با مادر اسماعیل چه کند؛ این همان نگاهی است که در تاریخ عاشورا دیده‌ایم.

داود فیض، این ایستادگی را رمز شکست‌ناپذیری ملت ایران دانست و افزود: مادری که در مسجد، با صلابت می‌گوید از ۶ فرزندم، دو نفر فدای اسلام شدند و ۴ نفر دیگر را هم برای این راه هدیه می‌دهم، ثابت کرد که این نهضت با چنین ریشه‌هایی شکست‌ناپذیر است.

برادر شهید در بخش دیگری از خاطراتش، به منش حق‌جویانه برادرش اشاره کرد و گفت: شاخصه اصلی عباسعلی، “حق‌طلبی” بود. او در بزنگاه‌های سخت، جهتِ حق را گم نمی‌کرد؛ حتی اگر تمام دنیا در سوی دیگر بودند، او با شجاعت ایستادگی می‌کرد. این دقیقاً همان درسی است که جامعه امروز ما برای عبور از پیچ‌های تاریخی به آن نیاز دارد.

او با یادآوری دوران نوجوانی‌اش که تحت تأثیر کلام شهید عباسعلی راهی جبهه‌ها شده بود، خاطرنشان کرد: او بود که با یادآوری فرمایشات رئیس‌جمهور وقت (مقام معظم رهبری) درباره ضرورت حضور در جبهه‌ها، دستم را گرفت و به بسیج برد تا سهمی در دفاع از کشور داشته باشم.

گفتنی است؛ کتاب «فیض بی‌‌پایان» به قلم جواد کامور بخشایش، سیری در زندگی مردی است که تمام هستی خود را در طبق اخلاص گذاشت تا امروز، امنیت و عزت برای این سرزمین باقی بماند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین