موکب‌داری ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد قم در ایام جنگ رمضان

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم گفت: در ایام جنگ تنها در شهر قم شاهد موکب داری ۳۰۰ کانون و تاثیرگذاری آنها در میدان هستیم.
کد خبر: ۸۳۶۳۱۴
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۷ - 23May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم در مراسم افتتاح اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد قم با گرامیداشت سالروز شهادت شهید رئیسی اظهار داشت: شهید رئیسی الگوی صداقت و خدمت بی‌ادعا بود و ما نیز باید در مسیر خدمت صادق باشیم و همانند شهید رئیسی تقوای تشکیلاتی داشته باشیم.

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد قم

وی با تشریح اهداف رویداد همصدا با مسجد گفت: هدف اصلی از برگزاری این رویداد دعوت از دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و خدماتی برای ارائه خدمات مبتنی بر مأموریت‌های سازمانی‌شان به مساجد است..

حیدری، با تأکید بر اهمیت این پیوند میان نهاد‌های متولی و بدنه فعال مسجد، افزود: در این رویداد، امامان جماعت، هیئت امنا و فرماندهان پایگاه‌های بسیج گرد هم می‌آیند تا تعاملات لازم برای برقراری پیوندی مستمر و پویا در طول سال فراهم شود.

وی با اشاره به همزمانی این رویداد با فرارسیدن فصل تابستان گفت: برگزاری این رویداد، سرآغازی برای برنامه‌ریزی‌های اوقات فراغت است. با توجه به در پیش بودن این ایام، این رویداد فرصتی مغتنم برای هم‌افزایی دستگاه‌ها جهت غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در بستر مسجد محسوب می‌شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم در پایان با اشاره به فعالیت ۵۲۰ کانون فرهنگی هنری درسطح مساجد استان قم گفت: در ایام جنگ تنها در شهر قم شاهد موکب داری ۳۰۰ کانون و تاثیرگذاری آنها در میدان هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به هدف خلقت، بندگی خدا را غایت آفرینش دانست و مسجد را محور تحقق این هدف عنوان کرد..

وی با اشاره به سیره نبوی، نخستین اقدام پیامبر اکرم (ص) پس از ورود به مدینه را بنیان‌گذاری مسجد قُبا بر پایه تقوا عنوان کرد و تأکید کرد: اساس کار مسجد بر تقواست ..

روانبخش با بیان اینکه ۹۹ درصد شهدا از دل مساجد برخاسته‌اند، مسجد را «سنگر و پایگاه هستی» توصیف کرد و افزود: در حکومت نبوی، مسجد هم محل عبادت بود و هم محل حکومت، و هم قضاوت و اجرای عدالت..

وی تصریح کرد: در نظام اسلامی، مسجد محور است؛ امام خمینی (ره) در کنار منزلشان حسینیه بنا کردند و رهبر معظم انقلاب نیز همین مسیر را ادامه دادند..

نماینده مردم قم با بیان اینکه گاهی کم‌توجهی به مساجد شده است، خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی و در جنگ سوم مسجد احیا شد و امروز محور تجمعات شبانه مردم است، نباید بگذاریم چراغ مسجد خاموش شود.

انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین