دریادار سیاری: توسعه اماکن ورزشی موجب ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح می‌شود

معاون هماهنگ‌کننده ارتش توسعه اماکن ورزشی را عاملی مؤثر در ارتقای توان رزمی و قدرت دفاعی کشور دانست و گفت: برای داشتن جامعه سالم باید سرانه ورزشی کشور افزایش یابد. 
کد خبر: ۸۳۶۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۷ - 24May 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه آیین افتتاح سالن بدنسازی شهدای ستاد فرماندهی آجا که به‌مناسبت فرارسیدن سوم خرداد (سالروز آزادسازی خرمشهر) در ستاد آجا برگزار شد، در جمع خبرنگاران این روز را یادآور رشادت‌های قهرمانان دفاع مقدس خواند و اظهار داشت: به روح مطهر شهیدان درود ‌می‌فرستیم و برای همه رزمندگان آرزوی موفقیت می‌کنیم.

دریادار سیاری

دریادار سیاری در ادامه تصریح کرد: ورزش اساس کار ارتقای توان رزم است. اگر به دنبال انسانی سالم برای خدمت در نیرو‌های مسلح هستیم، انسانی که شاداب باشد، روحیه و انگیزه داشته باشد و بتواند رزمنده واقعی باشد، نیاز ضروری به ورزش دارد و ورزش نیز نیازمند امکانات است.

وی با بیان اینکه این مکان پیش‌تر انباری بود که استفاده چندانی از آن نمی‌شد، افزود: به همت دوستان، این فضا تخلیه و با کار خوب روی آن، به امکانات ورزشی ستاد ارتش اضافه شد؛ همچنین در ادامه، زمین چمن اطراف آن را نیز استانداردسازی می‌کنیم تا عزیزانی هم که در فضای باز ورزش می‌کنند، بتوانند استفاده لازم را ببرند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تأکید بر اینکه تأمین و در دسترس قراردادن امکانات ورزشی به‌طور مستقیم در ارتقای سلامتی کارکنان مؤثر است، خاطرنشان کرد: ما به دنبال توان رزم بالا هستیم و این امر، توان رزم را انسان سالم بالا می‌برد؛ بنابراین این‌گونه اقدامات در قدرت دفاعی کشور بسیار مؤثر است.

دریادار سیاری در ادامه به نقش ورزش در ابعاد ملی اشاره کرد و گفت: مردم از دفاع جانانه نیرو‌های مسلح و حفظ هیمنه کشور خوشحال هستند و لذا این آمادگی باید تداوم یابد. ورزش در همه جا و همه زمان باید برقرار باشد؛ از دبستان و دانشگاه تا اماکن عمومی. اگر می‌خواهیم جامعه‌ای سالم داشته باشیم، باید سرانه ورزشی کشور افزایش یابد.

وی در پایان تأکید کرد: جسم و روح سالم آحاد مردم، شاخص اصلی یک جامعه پیشرفته و استاندارد است و نیرو‌های مسلح به واسطه این آمادگی جسمانی بالا می‌توانند همواره از تمامیت ارضی و کیان کشورمان دفاع کنند.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین