بازدید استاندار خوزستان از موزه دفاع مقدس و مقاومت دزفول

استاندار خوزستان همزمان با چهارم خرداد، روز مقاومت ملی دزفول با حضور در موزه دفاع مقدس و مقاومت دزفول از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد.
کد خبر: ۸۳۶۸۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۵ - 25May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، «سید محمدرضا موالی زاده» استاندار خوزستان امروز همزمان با چهارم خرداد، روز مقاومت ملی دزفول با حضور در موزه دفاع مقدس و مقاومت دزفول از بخش های مختلف این مرکز بازدید کرد.

موزه دفاع مقدس دزفول

وی پس از بازدید در مصاحبه تلویزیونی به مناسبت روز مقاومت دزفول که در یکی از غرفه های موزه دفاع مقدس این شهرستان انجام شد، اظهار داشت: نزدیک به ۹۰ شبانه‌روز است که ملت بزرگ ایران در برابر تجاوز دشمن ایستاده است. این مقاومت جواب داده و انسجام ملی، دشمن را به زانو درآورده است.

بازدید استاندار خوزستان از موزه دفاع مقدس دزفول

استاندار خوزستان با اشاره به تجربه جنگ تحمیلی اول و سوم افزود: صدام گمان می‌کرد سه‌روزه خوزستان را تصرف کند، اما با رهبری امام راحل و ایستادگی مردم شکست خورد. امروز نیز رئیس‌جمهور آمریکا ادعای سه‌روزه به زانو درآوردن ایران را داشت، اما ملت ایران زیر بار زور نمی‌رود. این ویژگی ذاتی و سرشتی ملت بزرگ ماست.

موالی‌زاده با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی سوم خاطرنشان کرد: ما در دزفول ۱۷۶ بار حمله موشکی و بیش از سه هزار سورتی پرواز توسط دشمن بعثی داشتیم، اما مردم این دیار مردانه ایستادند. امروز نیز همان روحیه مقاومت در جای‌جای کشور حاکم است و دشمن مستکبر به در بسته می‌کوبد.

در ابتدای این بازدید، سرهنگ پاسدار «هادی سعادت زاده» مدیر موزه دفاع مقدس و مقاومت دزفول ضمن روایت محتوای موجود در بخش های مختلف، گزارشی از فعالیت های مستمر این مرکز را به استاندار، همراهان و فرماندار دزفول ارائه داد.

بازدید از موزه دفاع مقدس دزفول

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین