شناسایی و ضبط محموله عظیم چوب در سوادکوه شمالی

سازمان اطلاعات سپاه استان مازندران از شناسایی و ضبط یک محموله عظیم چوب احتکار شده به ارزش دو هزار میلیارد ریال در شهرستان سوادکوه شمالی خبر داد.
کد خبر: ۸۳۶۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۷ - 25May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، در پی تشدید نظارت‌های اطلاعاتی بر بازار چوب و مقابله با اخلال‌گران در نظام توزیع این کالای اساسی، رصد نوسانات و افزایش غیرمتعارف قیمت چوب در بازار در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

شناسایی و ضبط محموله عظیم چوب در سوادکوه شمالی

بر اساس این گزارش، مأموران سازمان اطلاعات سپاه با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق شدند یک انبار دپوی غیرمجاز و محموله بزرگ چوب احتکار شده را در شهرستان سوادکوه شمالی شناسایی کنند.

مسئولان مربوطه اعلام داشتند که پس از شناسایی محل دپوی چوب‌ها، بلافاصله بازرسان وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در محل حاضر شده و ضمن بازرسی و مستندسازی، پرونده تخلف تشکیل شد. این پرونده جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی قضائی به مراجع ذی‌صلاح قضائی ارجاع شده است.

سازمان اطلاعات سپاه استان مازندران تأکید کرده است که برخورد قاطع و مستمر با هرگونه احتکار و اخلال در بازار کالا‌های اساسی و مواد اولیه به ویژه در بخش منابع طبیعی و چوب، با قوت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین