تداوم روش‌های سنتی در اطلاع‌رسانی، بزرگترین چالش روابط عمومی‌ها+ فیلم

مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد گفت: امروزه بزرگترین چالش استان یزد در حوزه اطلاع‌رسانی، تداوم روش‌های سنتی و ناتوانی در به‌روز‌رسانی شیوه‌های ارائه فعالیت‌ها توسط روابط عمومی هاست این رویکرد نمی‌تواند همراهی و اعتماد عموم مردم را جلب کند.
کد خبر: ۸۳۷۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹ - 01June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد؛ «محمد سجاد کلمبو» مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد، در حاشیه بازدید از دفتر خبرگزاری دفاع مقدس در یزد با اشاره به ضرورت ایجاد خبرگزاری‌های تخصصی در حوزه دفاع مقدس، اظهار داشت: وجود چنین رسانه‌هایی نشان می‌دهد که خبرگزاری‌ها می‌توانند فراتر از پرداختن به مباحث تخصصی، به مطالبات مردم نیز توجه کرده و آنها را منعکس کنند.

«محمد سجاد کلمبو» مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد

رسانه‌ها پل ارتباطی صادق بین مردم و مدیران باشند

وی با اشاره به ۲۷ اردیبهشت، روز روابط عمومی، افزود: پس از ۱۳ سال فعالیت در این حوزه به این نتیجه رسیده‌ام که بسیاری از تعاریف شیک و حرفه‌ای روابط عمومی در کتاب‌ها، در عمل با محدودیت‌های جدی مواجه می‌شوند. گاهی بی‌توجهی، گاهی کمبود امکانات و گاهی شرایط حاکم بر سازمان، باعث می‌شود آن روابط‌عمومی تصمیم‌ساز و ایده‌آلِ تعریف‌شده در نظریه‌ها، در واقعیت کمرنگ شود.

کلمبو با تأکید بر اینکه نباید به بهانه کمبود‌ها از فعالیت دست کشید، تصریح کرد: نمی‌توانیم روی صندلی روابط‌عمومی بنشینیم و بگوییم چیزی نداریم و کاری نمی‌توانیم بکنیم. این رویکرد درست نیست. وظیفه ما این است که خود را در متن میدان قرار دهیم. البته کار‌ها سطح‌بندی دارد؛ گاهی امکانات خوب، نیروی انسانی ماهر و شرایط ایده‌آل فراهم است و گاهی نه. اما نباید خودمان را از فضای کلی کشور جدا کنیم.

وی با اشاره به شرایط امروز کشور افزود: فضای کشور امروز، فضای جنگ است. اگر امروز اقدام نکنیم، دیگر چه روزی می‌خواهیم کاری انجام دهیم؟ اگر امروز کوتاهی کنیم، فردا دیر است.

صداقت، نخستین وظیفه روابط‌عمومی

مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد در بخش دیگری از سخنان خود، صداقت در بیان عملکرد مدیران را اولین گام برای یک روابط‌عمومی موفق دانست و گفت: روابط‌عمومی باید صادقانه و بی‌غل‌وغو آنچه را که واقعاً در سازمان یا اداره اتفاق می‌افتد، بیان کند. وقتی اغراق کنیم، سطح انتظارات مردم را بالا می‌بریم و وقتی نتوانند آن انتظارات را محقق ببینند، دلسرد می‌شوند.

کلمبو افزود: بیان صادقانه عملکرد دستگاه‌ها، توصیه‌ای است که همواره از سوی بنیان‌گذار انقلاب و رهبران معظم تأکید شده است. مردم باید بدانند مسئولان در چه شرایطی و با چه محدودیت‌هایی تلاش می‌کنند. حتی اگر مدیر نتوانسته همه انتظارات را برآورده کند، بیان شفاف و صادقانه خود نوعی سرمایه‌اجتماعی است.

روابط‌عمومی؛ هم گوش شنوا و هم انعکاس دهنده صادقانه

وی با بیان اینکه روابط‌عمومی دو مأموریت اصلی دارد، خاطرنشان کرد: بال اول، شنیدن حرف مردم و گوش شنوا بودن برای آنان است. مردم انتظار دارند دستگاه‌های اجرایی گوشی شنوا داشته باشند. بال دوم، انعکاس صادقانه خدمات و عملکرد مدیران به جامعه است. اگر این دو بال به درستی حرکت کنند، روابط‌عمومی می‌تواند پل ارتباطی مؤثری باشد.

کلمبو با انتقاد از اطلاع‌رسانی سنتی در برخی دستگاه‌ها تصریح کرد: متأسفانه هنوز در بسیاری از حوزه‌های اطلاع‌رسانی، به روش‌های سنتی عمل می‌کنیم. در حالی که امروز استفاده از ابزار‌های نوین اطلاع‌رسانی، یک ضرورت است روابط‌عمومی باید هم برای مردم وقت بگذارد و هم مطالبات را به مدیران منتقل کند. این یعنی عمل به وظیفه.

روایت « امیدآفرین» از تداوم تولید و تأمین کالا در دفاع مقدس سوم

مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد در بخش دیگری از سخنانش گفت: دوران دفاع مقدس سوم علیرغم هجوم گسترده دشمن، زنجیره تأمین کالا‌های اساسی کشور هیچ‌گاه دچار اختلال نشد و چرخ تولید سوخت و انرژی حتی برای یک روز نیز متوقف نماند در حالی که در بسیاری از کشور‌های پیشرفته، وقوع جنگ، طوفان یا زلزله معمولاً با بحران کالا و انرژی همراه است، در ایران این مردم بودند که با حضور پای کار خود، مانع بروز چنین خللی شدند.

وی افزود: از سوی دیگر، پروژه‌های عمرانی متعدد در حوزه‌های مختلف نه‌تنها در ایام جنگ تعطیل نشد، بلکه بسیاری از آنها به نتیجه نهایی رسید. با این حال، اگر روابط عمومی در این ایام به روایت امیدآفرین نمی پرداخت بخش قابل توجهی از این دستاورد‌ها به درستی اطلاع‌رسانی نمی شد به عنوان نمونه، در برخی دستگاه‌ها نظیر «بهزیستی» یا «راه آهن» اقدامات مهمی انجام شد که کمتر در معرض دید جامعه قرار می گرفت.

کلمبو تصریح کرد: امروز وظیفه روابط‌عمومی‌ها، انعکاس عملکرد دستگاه‌ها از طریق شیوه‌های نوین اطلاع‌رسانی و تولید محتوای چندرسانه‌ای است. جامعه امروز از خبر سنتی فاصله گرفته، اما همچنان به روایت‌های داستانی و تصویری اقبال نشان می‌دهد. یک عکس یا یک خبر کوتاه می‌تواند امید را در دل مردم زنده کند؛ همانگونه که هنرمندان حوزه تصویر توانستند چنین اثری بر جای بگذارند.

وی تاکید کرد: اگر وقایع دوران جنگ، به ویژه اتفاقات استان یزد، با زبان داستان و روایت‌های جذاب بازگو شود، مخاطب را میخکوب کرده و تأثیر عمیقی در جامعه خواهد گذاشت.

 نیاز به گذار از روش‌های سنتی

 مدیرکل روابط‌عمومی استانداری یزد مأموریت‌های اصلی روابط‌عمومی در شرایط جنگی را تبیین تداوم خدمات دولت به مردم دانست و ابراز داشت: گزارش‌های متعددی در مجلات معتبر بین‌المللی منتشر شده که نشان می‌دهد علیرغم شرایط جنگی در ایران، خدمات دولت بدون هیچ وقفه‌ای به شهروندان ارائه شده است. ما موظفیم این واقعیت را به صورت حرفه‌ای بازگو کنیم.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس سوم دستگاه‌های اجرایی خدمات نوین بسیاری در حوزه‌های مختلف انجام دادند که متأسفانه بعضی از این دستاورد‌ها به درستی روایت نشد. 

مروزه بزرگترین چالش استان یزد در حوزه اطلاع‌رسانی، تداوم روش‌های سنتی و ناتوانی در به‌روز‌رسانی شیوه‌های ارائه فعالیت‌ها توسط روابط عمومی هاست این رویکرد نمی‌تواند همراهی و اعتماد عموم مردم را جلب کند.

مدیرکل روابط‌عمومی استانداری یزد با اشاره به اقدامات انجام شده در استانداری تصریح کرد: از ابتدای سال، مأموریت‌های دستگاه‌های تخصصی را در شورای هماهنگی بازتعریف کرده‌ایم. جلسات تخصصی جداگانه‌ای با دستگاه های مختلف برگزار شده و  مأموریت مشخصی تعریف شده است. هدف ما این است که خدماتی که هر دستگاه به مردم ارائه می‌دهد را به صورت تخصصی گزارش کنیم و روابط‌عمومی‌ها را در فرآیند‌های تصمیم‌سازی مشارکت دهیم.

وی با بیان اینکه برخی مدیران نگاه رسانه‌ای ندارند، اظهار داشت: من قبول دارم که بعضی مدیران ممکن است نگاه سنتی به حوزه رسانه داشته باشند. اما تجربه به من ثابت کرده است که وقتی روابط‌عمومی کار حرفه‌ای و مستند را به مدیر ارائه دهد، مدیر مجاب می‌شود که این مسیر درست است. شاه‌بیت قضیه، ارائه روایت حرفه‌ای است.»

کلمبو تأکید کرد: ما باید روایت کنیم. روایت حرفه‌ای از اقدامات انجام شده، با زبان جذاب و مستند، نه تنها اثرگذاری عمیقی در جامعه دارد، بلکه مدیران را نیز به همراهی بیشتر ترغیب می‌کند. امروز دیگر روش‌های سنتی جوابگو نیست. باید با تولید محتوای چندرسانه‌ای و روایت‌های داستانی، امید را به جامعه بازگردانیم.

شهادت شهید رئیسی غمی بزرگ بود 

مدیرکل روابط‌عمومی استانداری یزد با اشاره به لحظات تلخ شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانشان، گفت: آن شب جامعه پر از التهاب بود. رئیس‌جمهور یک کشور با این همه پیشینه افتخار به شهادت رسیده بود این بار دوم پس از سال‌ها بود که چنین اتفاقی رخ می‌داد غم بزرگی بر دل جامعه نشست. شهادت چیزی نیست که نصیب هرکسی بشود؛ شهید رئیسی مزد خدمات صادقانه خویش را گرفت.

وی با اشاره به سفرهای شهید رئیسی به یزد افزود: ایشان را از نزدیک دیدیم؛ بسیار ساده و بی‌آلایش بود. هیچ‌گاه آن شب آخر را فراموش نمی‌کنم. پس از بازگشت، وارد شرایط جدید و بسیار سختی شدیم که به زبان آوردنش دشوار است.»

کلمبو تصریح کرد: البته مردم با حضور خود در مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت، به پاس زحمات و تلاش‌های شهید رئیسی، شهید امیرعبداللهیان، شهید مالک رحمتی، شهید آل هاشم و سایر خدمه پرواز، ادای دین کردند.

مدیرکل روابط‌عمومی استانداری یزد در ادامه با اشاره به شرایط کنونی اظهار داشت: اکنون در دولت آقای پزشکیان هستیم. هر انسانی ممکن است ضعف‌هایی داشته باشد، اما ایشان واقعاً با صداقت کار را پیش می‌برد. شرایط امروز شرایط خاصی است؛ حتی از جنگ هشت ساله دشوارتر. هدف دولت خدمت به مردم و برداشتن باری از دوش آنان است.

وی در پایان در خصوص خبرگزاری دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ما در مجموعه روابط‌عمومی استانداری در کنار خبرگزاری هستیم و هر کاری از دستمان بربیاید انجام می‌دهیم و همکار شما در مجموعه خبرگزاری هستیم. انشاءالله خبرگزاری استان یزد بتواند به آنچه در افق دفاع مقدس دیده، دست پیدا کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین