ترامپ زیاده خواهی‌ها درباره ایران را تکرار کرد

رئیس جمهور آمریکا با تکرار زیاده خواهی‌های خود درباره توافق احتمالی میان تهران - واشنگتن اعلام کرد: در اتاق وضعیت جلسه‌ای خواهم داشت تا تصمیم نهایی را اتخاذ کنم.
کد خبر: ۸۳۷۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۷ - 29May 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، ترامپ امروز جمعه به وقت محلی در شبکه تروث سوشال خود مدعی شد: ایران باید بپذیرد که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

ترامپ

او ادعا کرد: کشتی‌هایی که به دلیل محاصره دریایی شگفت‌انگیز و بی‌سابقه ما – که اکنون برداشته خواهد شد – در تنگه گیر افتاده‌اند، می‌توانند روند «بازگشت به خانه» را آغاز کنند! از طرف من، رئیس‌جمهور محبوبتان، به همسران، شوهران، پدر و مادر و خانواده‌هایتان سلام برسانید!

ترامپ در ادامه این پیام خود با تکرار ادعاها، افزود: مواد غنی‌شده، که گاهی «غبار هسته‌ای» نامیده می‌شود و عمیقاً زیر زمین دفن شده و تقریباً کوه‌های فرو ریخته‌ای – ناشی از حمله قدرتمند بمب‌افکن B2 ما در ۱۱ ماه پیش – روی آن قرار دارد، توسط ایالات متحده (که توافق شده تنها کشوری است که همراه با چین توانایی مکانیکی انجام این کار را دارد) با هماهنگی و همکاری نزدیک با جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیرون آورده و نابود خواهد شد.

انتهای پیام/ 966

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین