بازسازی ۶۰ درصد واحد‌های آسیب‌دیده اصفهان در جنگ تحمیلی سوم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازسازی 60 درصد واحد‌های آسیب‌دیده اصفهان در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
کد خبر: ۸۳۷۷۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶ - 30May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «منصور شیشه‌فروش» مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان امروز (شنبه) در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به بازسازی ۶۰ درصد واحد‌های آسیب‌دیده اصفهان در جنگ تحمیلی سوم اظهار داشت: اقدامات برای واحد‌های آسیب دیده شامل نصب شیشه و پنجره، تعویض یا نصب درب، اجرای کناف و تعمیر دیوار‌ها بوده است.

 

جنگ رمضان

منصور شیشه‌فروش افزود: بر اساس بررسی‌های تیم‌های فنی شهرداری اصفهان و اداره‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ارزیابی تعداد ۱۸ هزار و ۴۵۷ واحد مسکونی و تجاری آسیب‌دیده در ۳۱ شهر و ۱۲ روستای استان تکمیل شده است.

وی گفت: از مجموع واحد‌های ارزیابی‌شده، ۱۰۰ واحد مسکونی نیاز به احداث مجدد دارد، هزار و ۳۳ واحد نیازمند تعمیرات کلی است و دیگر واحد‌ها در گروه تعمیرات جزئی قرار می‌گیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: خسارات وارده در شهر اصفهان ۱۱ هزار و ۶۳۸ واحد مسکونی و تجاری گزارش شده و در دیگر شهر‌های استان نیز ۶ هزار و ۸۱۹ واحد مسکونی و تجاری آسیب‌دیده ثبت و مورد ارزیابی قرار گرفته است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین