اجرای طرح بین المللی «شهر دوستدار سالمند» در اهواز

کریمیان گفت: ایجاد شهر‌های دوستدار سالمند، یکی از مهم‌ترین راهکار‌ها برای پاسخگویی به نیاز‌های این قشر از جامعه است.
کد خبر: ۸۳۸۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۱ - 01June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «مهران کریمیان» مدیرکل بهزیستی خوزستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به روند رو به رشد جمعیت سالمندی در کشور و اهمیت اجرای این طرح بین‌المللی اظهار داشت: اجرای طرح بین المللی «شهر دوستدار سالمند» می‌تواند زمینه افزایش مشارکت اجتماعی، استقلال و رفاه سالمندان را فراهم کند.

تکریم سالمندان در اهواز

وی افزود: بر اساس آخرین آمارها، در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و پیش‌بینی می‌شود این آمار در سال ۱۴۳۰ به بیش از ۳۰ درصد برسد.

کریمیان گفت: ایجاد شهرهای دوستدار سالمند، یکی از مهم‌ترین راهکارها برای پاسخگویی به نیازهای این قشر از جامعه است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان ادامه داد: اکنون تفاهم‌نامه‌ای در راستای ارتقای کیفیت زندگی سالمندان و با هدف ایجاد بسترهای محیطی، اجتماعی و خدماتی مناسب سالمندان، با نظارت ناظر ملی طرح و همکاری موسسه خیریه صالحین با مجری منتخب این طرح منعقد شده است و بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، طرفین در زمینه ارزیابی وضعیت شهر، تدوین برنامه عملیاتی، آموزش و توانمندسازی ذی‌نفعان و دعوت به همکاری آنان، اجرای شاخص‌های شهر دوستدار سالمند و پایش و ارزیابی نتایج، همکاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: طرح «شهر دوستدار سالمند» با الهام از الگوهای بین‌المللی و در چارچوب سیاست‌های حمایت از سالمندان، دارای هشت بُعد حمل‌ونقل، مسکن، فضاهای عمومی، مشارکت اجتماعی، مشارکت مدنی، احترام اجتماعی، خدمات سلامت و ارتباطات بوده و به دنبال ایجاد محیطی است تا سالمندان بتوانند با حفظ استقلال و کرامت، حضوری فعال در جامعه داشته باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین