منبع صهیونیست:

عملیات جستجوی تونل‌های غزه ادامه دارد/ توافقی با حماس نکردیم

یک منبع صهیونیستی ضمن تکذیب توافق رژیم صهیونیستی با جنبش حماس، تاکید کرد که عملیات‌های ارتش این رژیم برای جستجوی تونل‌های غزه همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۸۳۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۳ - 23May 2016

عملیات جستجوی تونل‌های غزه ادامه دارد/ توافقی با حماس نکردیم

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، به نقل از رسانههای فلسطین، پایگاه صهیونیستی «واللا» گزارش داد که ارتش این رژیم به جستجوی تونلهای واقع در مرز نوار غزه ادامه می دهد.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی کاشت درخت در منطقه مرزی را با هدف ممانعت از هدف قرار گرفتن خودروهای شهرک نشینان در نتیجه شلیک موشکهای ضد زره را آغاز کرده است در حالی که این نگرانی وجود دارد که در صورت کشف هر گونه تونلی در آینده، احتمال دارد گروه های فلسطینی در غزه به شلیک این موشک ها روی آورند.

در همین رابطه یک افسر صهیونیست گفت: عملیاتهای جستجوی تونلها ادامه دارد و در صورت ضرورت ارتش وارد غزه خواهد شد.

وی تاکید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی هیچ گونه توافقی با حماس از طریق مصر بعمل نیاورده است و عقب نشینی ارتش پس از پایان عملیاتهای آن در مرز نوار غزه صورت گرفت.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی اخیرا به بهانه کشف تونل جدید در مرز غزه به چندین نقطه از نوار غزه به خصوص جنوب این منطقه حمله کرد که طی آن یک فلسطینی نیز به شهادت رسید.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار