به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس،سرهنگ کارآگاه " مهدی قدمی " با اشاره به اینکه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 3 دی ماه سال 1392 است، اظهار داشت: تصویب این قانون در واقع برای ارگان ها و دستگاه های مسئول شرح وظایفی را تعریف و تبیین کرد.
وی با بیان اینکه در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیش از 22 سازمان عضویت دارند، خاطر نشان کرد : ناجا به عنوان یکی از اعضای این ستاد محسوب می شود و باید سهم دیگر دستگاه های عضو نیز در این مبارزه به درستی مشخص شود.
نقش موثر اصحاب رسانه در مقابله با قاچاق کالا و ارز
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: محور برنامه های این پلیس پیشگیری از ورود و کشف کالای قاچاق است در حالی که باید با تمرکز بر سیاست های اقتصادی دولت، قوانین گمرکی و ... به دنبال راه حل های دیگری بود.
وی، نقش اصحاب رسانه را در تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز موثر و بی بدیل دانست و گفت : فرهنگ سازی در راستای حمایت از تولید ملی و ... وظیفه خطیر اصحاب رسانه است.
مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تصریح کرد: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی و استفاده از مشارکت مردمی کارآمدترین راهکار برای مقابله با این معضل است.
قدمی با بیان اینکه کاهش جرایم، دغدغه اصلی نیروی انتظامی است ، گفت: تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی با مقابله با قاچاق کالا و ارز میسر خواهد بود.
راه انداری قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا به دستور فرمانده ناجا
وی تاکید کرد: پیامدهای منفی قاچاق و ضربه ای که بر بدنه اقتصاد وارد می کند بر کسی پوشیده نیست و عزم پلیس در سالی که به نام " اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" مزین شده، تشدید مقابله با قاچاق کالا است.
لزوم حمایت از تولید کنندگان داخلی و اتخاذ قوانین سخت گیرانه در برخورد با قاچاقچیان
این مقام انتظامی اضافه کرد: باید با اتخاذ قوانین بازدارنده در راستای ورود کالای خارجی از تولید کننده داخلی حمایت شود.
قدمی برخورد قاطع با قاچاقچیان و وضع قوانین سخت در برخورد با کسانی که اقدام به قاچاق کالا می کنند را نیز موثر دانست و گفت: مبارزه با این معضل باید " مردمی " شود.