سردار زارع‌کمالی: تدارک ویژه سپاه انصارالحسین(ع) همدان جهت گرامیداشت ایام ارتحال امام راحل

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ضمن اعلام خبر آغاز برنامه‌های ایام ارتحال امام(ره) از سیزدهم خردادماه، گفت: سپاه استان با پیش‌بینی تجمعات مردمی، نشست‌های بصیرتی و فضاسازی محیطی، خود را برای بزرگداشت باشکوه سی‌وهفتمین سالگرد عروج ملکوتی امام راحل(ره) و استقبال از جشن‌های عید غدیر آماده کرده است.
کد خبر: ۸۳۸۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۳ - 02June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسین زارع‌کمالی» فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران، همزمان با فرارسیدن سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، ضمن تسلیت این ایام، اظهار داشت: برنامه‌های ویژه‌ای با هدف تبیین اندیشه‌ها و آرمان‌های امام راحل(ره) در سطح استان همدان پیش‌بینی و تدارک دیده شده است.

فرمانده سپاه همدان

وی با تأکید بر اجرای طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های فرهنگی، بصیرتی و مردمی در سراسر استان، تصریح کرد که این اقدامات از روز سیزدهم خردادماه آغاز می‌شود و با برگزاری آیین‌های سوگواری، به سمت جشن‌های عید سعید غدیر خم سوق پیدا می‌کند تا ضمن پاسداشت یاد امام(ره)، فضای معنوی استان با عطر ولایت گره بخورد.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) در تشریح جزئیات فضاسازی محیطی نیز عنوان کرد: همگام با این ایام، تمامی اماکن تحت پوشش سپاه و بسیج، شامل پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت، به همراه میادین و معابر شهری با نصب بنرها، المان‌های محیطی و اکران‌های رسانه‌ای متناسب، رنگ‌وبوی عزاداری به خود می‌گیرند.

سردار زارع‌کمالی همچنین از برگزاری سلسله‌نشست‌های بصیرتی در تمامی رده‌های بسیج خبر داد و افزود: این جلسات با محوریت بازخوانی ابعاد شخصیتی، اندیشه‌های انقلابی و تبیین خط فکری امام راحل(ره) برای عموم مردم و اقشار مختلف طراحی شده است.

تکریم خانواده‌های شهدا از دیگر محورهای مورد تأکید وی بود که در این باره گفت: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، به‌ویژه شهدای دفاع مقدس و قیام ۱۵ خرداد، از اولویت‌های برنامه‌ریزی سپاه در این ایام است.

وی در خصوص مراسم‌ میدانی نیز بیان کرد: شامگاه ۱۳ خردادماه، تجمعاتی با حضور سخنرانان کشوری در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود. همچنین صبح روز ۱۴ خردادماه، دسته‌های عزاداری در سراسر استان به حرکت درخواهند آمد که نقطه پایانِ حرکت دسته‌ها در مرکز استان، میدان امام خمینی(ره) خواهد بود.

فرمانده سپاه همدان در پایان خاطرنشان کرد: با پایان مراسم سوگواری و آغاز بعدازظهر چهاردهم خرداد، فعالیت موکب‌ها و ایستگاه‌های فرهنگی با محوریت عید غدیر آغاز می‌شود تا تجمعات شبانه نیز به فضای جشن و سرور عید ولایت و امامت اختصاص یافته و مردم ولایت‌مدار همدان ارادت خود را به ساحت امیرالمؤمنین(ع) ابراز کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین