آیت‌الله نورمفیدی: هنر واقعی امام خمینی(ره)، مهار نفس اماره بود

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان، مهار نفس اماره را هنر واقعی امام خمینی(ره) خواند و گفت: همین آرامش و اطمینانِ برخاسته از یقین عمیق بود که امام راحل را در برابر تمامی توطئه‌ها و فشارها استوار و مقاوم ساخت.
کد خبر: ۸۳۸۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵ - 02June 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، امروز (سه‌شنبه) اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی معلمان استان گلستان با آیت‌الله «سید کاظم نورمفیدی» نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان، دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
 
دیدار با نورمفیدی
آیت‌الله نورمفیدی در این دیدار با اشاره به جایگاه امام خمینی (ره)، نفس مطمئنه را رمز اصلی موفقیت و استقامت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: هنر واقعی امام راحل، مهار نفس اماره و رسیدن به آرامش و اطمینانی بود که از یقین عمیق سرچشمه می‌گرفت و همین ویژگی، ایشان را در برابر توطئه‌ها و فشار‌ها استوار و مقاوم ساخت.
 
امام جمعه گرگان با اشاره به واقعه غدیر و جایگاه حکومت علوی، این نوع حکمرانی را الگویی مبتنی بر رحمت، محبت و خدمت به مردم توصیف کرد و ضمن انتقاد از دموکراسی‌های مبتنی بر قدرت و ثروت در غرب، تأکید کرد: در منطق علوی، محور حکومت، انسان‌دوستی و توجه به کرامت مردم است.
 
دیدار
در پایان، آیت الله نورمفیدی از علی‌اصغر بای پدر شهید گرانقدر محمدولی بای از شهدای ناوچه دنا در جنگ رمضان و همچنین سرکار خانم فاطمه عرب، فرزند شهید گرانقدر، تجلیل کرد.
 
دیدار
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین