کشف دو میلیارد تومان لوازم برقی قاچاق در جنوب تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف تعداد هزار دستگاه لوازم برقی قاچاق به ارزش دو میلیارد تومان در جنوب تهران خبرداد.
کد خبر: ۸۳۸۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۶ - 02June 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «مهدی افشاری» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف تعداد هزار دستگاه لوازم برقی قاچاق خبرداد.

کالای قاچاق

سردار افشاری گفت: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به کشف انبار کالای قاچاق در کهریزک شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ افزود: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص گردید مقادیری کالای قاچاق خارجی در انباری در کهریزک تخلیه و دپو گردیده که کالای خارجی را توسط خودرو‌های شوتی از شهر‌های جنوبی به اطراف تهران منتقل و سپس توسط وانت به این مکان منتقل و توزیع می‌نماید.

سردار افشاری ادامه داد: مامورین این پلیس محل موصوف را بازرسی که مشخص گردید محل انبار کالا‌های بازرگانی بوده که کالا‌ها در سامانه‌ها ثبت نگردیده و مشاهده می‌نمایند مقادیر انبوهی کالای خارجی در محل دپو که طی استعلامات گمرکی مشخص گردید اسناد گمرکی مربوط به سال‌های گذشته می‌باشد و مطابقتی با کالا‌های مکشوفه نداشته است و فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی می‌باشد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: کالا‌ها شامل: تعداد ۱۲۰ دستگاه سشوار، ۵۰۰ دستگاه موزر و ۳۶۰ دستگاه فرکننده مو محصول کشور چین بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

وی بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۲ میلیارد تومان اعلام کرده‌اند، اضافه کرد: با سرمایه گذاری در ورود و خروج کالای قاچاق و ارز، نابودی صنایع کشور را هدف نگیرید. او از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکار کالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین