جشن وصال با حضور ۹۰ زوج جوان در شهر سروآباد کردستان برگزار شد

جشن وصال با حضور ۹۰ زوج جوان در شهر سروآباد برگزار شد و بر اهمیت تحکیم بنیان خانواده و ضرورت فرزندآوری در زندگی مشترک تأکید گردید.
کد خبر: ۸۳۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۸ - 04June 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «علی‌اکبر ورمقانی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، در جشن وصال که با حضور ۹۰ زوج جوان به مناسبت هفته ازدواج در شهر سروآباد برگزار شد، بر اهمیت تحکیم بنیان خانواده و ضرورت فرزندآوری در زندگی مشترک تأکید کرد. 
 
جشن وصال با حضور ۹۰ زوج جوان در شهر سروآباد کردستان برگزار شد
 
وی فرزند را ثمره شیرین زندگی مشترک و عاملی برای استحکام خانواده دانست و از زوج‌های جوان خواست دلایل مختلف را مانع فرزندآوری قرار ندهند.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، دوام و پایداری زندگی مشترک را در گرو ایثار، گذشت و فداکاری زوجین دانست و رابطه زن و شوهر را به تار مویی تشبیه کرد که نیازمند درک متقابل، صبوری و همراهی دو سویه است.
 
وی با اشاره به مسئولیت دستگاه‌های اجرایی در حوزه جوانی جمعیت و ازدواج، بیان کرد: بر اساس قانون، ۳۰ دستگاه اجرایی موظف به ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری هستند و انتظار می‌رود با جدیت بیشتری در این زمینه ایفای نقش کنند. 
 
ورمقانی ابراز امیدواری کرد که دستگاه‌های متولی با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، زمینه تسهیل ازدواج جوانان و حمایت از فرزندآوری را فراهم کنند.
 
وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه ازدواج و جوانی جمعیت، اظهار کرد: رهبر شهید انقلاب در پیامی به مناسبت چهلمین روز شهادت رئیس‌جمهور شهید، خانواده‌ها و جوانان را به تسریع در امر ازدواج و پرهیز از به تعویق انداختن آن توصیه کرده‌اند.
 
جشن وصال، که به مناسبت هفته ازدواج و دهه امامت و ولایت برگزار شد، شاهد تقدیر از هفت زوج برتر، جمعی از خیران، فعالان اجتماعی و دستگاه‌های برتر حوزه ازدواج بود. همچنین هدایایی به تعدادی از زوج‌های حاضر در این مراسم اهدا شد.
 
یادآور می‌شود؛ ورمقانی پس از پایان این مراسم با حضور در میز خدمت کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سروآباد، از نزدیک در جریان مسائل و مطالبات مراجعان قرار گرفت.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین