«هویت اسلامی» ستون فقرات قدرت ایران اسلامی است

فرمانده اسبق سپاه الغدیر استان یزد گفت: ستون فقرات هژمونی قدرت جمهوری اسلامی، «مسئله هویت» است باید با همدلی، وحدت و تلاش، باید زمینه نابودی رژیم صهیونیستی و مقدمات ظهور حضرت ولیعصر (عج) را فراهم کنیم.
کد خبر: ۸۳۹۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۹ - 06June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، سردار رضا پورشمسی، فرمانده اسبق سپاه الغدیر یزد، در جمع پرشور مردم ولایتمدار یزد در حسینیه امیرچقماق، با اشاره به شرایط سخت سال ۱۳۶۰ و تداوم تحریم‌ها و ترورها، اظهار داشت: در آن برهه، رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رئیس قوه قضاییه شهید شده بودند و ۷۲ تن از یاران انقلاب به شهادت رسیده بودند، اما آنچه ایران را به پیروزی رساند، «مدل الهی امام» و اتکا به غیر از عنایت الهی بود.

دفاع مقدس یزد

سردار پورشمسی با بیان یک خاطره از ژنرال روسی مشاور صدام گفت: آن ژنرال پس از آزادسازی خرمشهر به سردار صفوی اعتراف کرد که باور ندارد نیروی انسانی بتواند خرمشهر را آزاد کند و گفت: «آن چیزی که خرمشهر را آزاد کرد، یک نیروی خارق‌العاده بود که من به آن اعتقاد ندارم.»

 وی افزود: با وجود اینکه دشمن ۲۰ هزار نیرو داشت و ما تنها ۵ هزار نیروی آماده‌رزم، عملیات با رشادت سردارانی همچون شهید متوسلیان به پایان رسید و خرمشهر را خدا آزاد کرد.

بازتعریف قدرت از نگاه قرآن و عاشورا

فرمانده اسبق سپاه یزد در بخش دیگری از سخنان خود به تغییر هندسه قدرت در جهان اشاره کرد و گفت: امروز منبع قدرت، تنها اف-۳۵ و ناو‌های آمریکایی نیست. در واقعه کربلا، وقتی امام حسین (ع) شهید شد، امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) بدون لشکر و شمشیر، با «ارزش‌ها و هنجارها» و «ابزار لسان» معادله قدرت را جابجا کردند.

وی با استناد به آیه ۱۸ سوره فتح افزود: خداوند به مؤمنانی که خلوص نیت دارند، دو نعمت «آرامش و سکینه» و «پیروزی» عطا می‌کند و این رمز ایستادگی مردم زیر بمباران بود.

هویت؛ سلاح نرم جمهوری اسلامی

سردار پورشمسی با اشاره به اذعان دشمنان، گفت: حتی یک آینده‌پژوه آمریکایی به نام «لارنس اسمیت» اذعان کرده که جهان در ۲۰۳۰ چندقطبی خواهد شد و قطب آن «اسلام سیاسی» در خاورمیانه است. همچنین اساتید صهیونیست اعتراف کرده‌اند که آینده قدرت را نه در آمریکا، که پشت در‌های حوزه نجف باید جست.

وی تأکید کرد: آن چیزی که رژیم صهیونیستی را از بین خواهد برد، موشک‌ها نیستند، بلکه «هویت یهودیت» است. اگر این هویت خدشه‌دار شود، اسرائیل سقوط می‌کند. در مقابل، هویت اسلامی ما که شامل «آگاهی و شناخت»، «هویت فرهنگی»، «هویت اجتماعی» و «هویت اقتصادی» است، مقدمه‌ساز ظهور و مایه ترس دشمنان است.

هشدار درباره انفعالات فرهنگی و اقتصادی

این فرمانده نظامی با انتقاد از برخی آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: متأسفانه امروز ۶ میلیون حیوان خانگی در ایران نگهداری می‌شود که هزینه زندگی هرکدام برابر سه شهروند ایرانی است.

وی افزود: در هویت فرهنگی غرب، زن با زیبایی ارزیابی می‌شود، اما در هویت اسلامی، زن با مادری و کوثر بودن ارزش می‌یابد و حجاب یک افتخار بزرگ است.

سردار پورشمسی در بخش اقتصادی نیز گفت: مشکل امروز ما فقط تولید نیست، بلکه «توزیع» سرمایه، ارز و معادن است. اگر فقط مکاتب غربی را اسلامی کنیم و به نظام توزیع (خمس، زکات، انفال) توجه نکنیم، قیمت دلار همچنان صعودی خواهد بود.

وی در پایان با تأکید بر نقش نمایندگان مجلس و مسئولان در حلقه‌های توزیع ثروت، خاطرنشان کرد: ستون فقرات هژمونی قدرت جمهوری اسلامی، «مسئله هویت» است باید با همدلی، وحدت و تلاش، باید زمینه نابودی رژیم صهیونیستی و مقدمات ظهور حضرت ولیعصر (عج) را فراهم کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین