ادامه راه شهدای امنیت وظیفه همگانی است

استاندار زنجان گفت: ادامه راه شهدای امنیت وظیفه همگانی است.
کد خبر: ۸۳۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۸ - 06June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، سید «محسن صادقی»، استاندار زنجان، به همراه حجت‌الاسلام «مصطفی پورمحمدی»، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز کشور، «عباس برزگر» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جمعی از مسئولان استانی، با حضور در منزل شهید والامقام «محمدحسین سودی»، با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفت‌وگو کردند.

ادامه راه شهدای امنیت وظیفه همگانی است

در این دیدار، حاضران ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای راه حق و حقیقت، از صبر، استقامت و ایثار خانواده این شهید عزیز تجلیل کرده و لوح تقدیری به رسم یادبود به خانواده شهید اهدا کردند.

استاندار زنجان در این دیدار، امنیت و اقتدار امروز کشور را مرهون خون پاک شهدا دانست و بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد. وی افزود: ادامه راه شهدای امنیت، وظیفه همگانی است و باید با تمام توان در مسیر حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمان‌های شهدا گام برداریم.

گفتنی است شهید «محمدحسین سودی» از شهدای دلاور گردان تخریب بود که در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ حین خنثی‌سازی بمب‌های به‌جامانده از حملات متجاوزگرانه رژیم آمریکایی ـ صهیونیستی به کشور، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این شهید سرافراز متولد ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ و دانش‌آموز سال دوازدهم بود که در سن ۱۸ سالگی به خیل شهدا پیوست و پیکر مطهرش در مزار پایین شهر زنجان آرام گرفته است.

انتهای پیام 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین