سلیمانی: «سلام شهید» به جریان فرهنگی حوزه ایثار و شهادت مبدل شده است

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پویش «سلام شهید» به یک جریان فراگیر و اثرگذار در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شده است که باید با انسجام و خلاقیت بیشتری ادامه یابد.
کد خبر: ۸۳۹۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷ - 07June 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «یعقوب سلیمانی»، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، امروز یکشنبه ۱۷ خرداد، در نخستین نشست وبیناری هماهنگی برنامه‌های فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت سالگرد شهدای جنگ ۱۲ روزه و با قدردانی از تلاش‌های و خدمات فرهنگی همکاران بنیاد شهید در سراسر کشور اظهار داشت: با وجود محدودیت‌های مادی، حجم بالای برنامه‌ها بویژه در یکصد روز اخیر، انگیزه و روحیه جهادی خادمان شهدا در بنیاد شهید در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه و اثرگذار قابل تحسین و تقدیر است.

یعقوب سلیمانی

سلیمانی در ادامه به شکل‌گیری و گسترش پویش «سلام شهید» اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات ارزشمندی که در این یکسال اخیر شکل گرفته، پویش فرهنگی «سلام شهید» است که امروز به یک حرکت فرهنگی شناخته‌شده تبدیل شده است که باید آن را با قدرت و انسجام بیشتری ادامه دهیم.

وی با اشاره به برخی چالش‌ها و حوادث اخیر نیز اظهار کرد: اراده ما برای ادامه راه شهدا و تکریم خانواده‌های شهدا هرگز متوقف نمی‌شود و با تکیه بر گفتمان و پیام‌های مقام معظم رهبری (دام عزه)، برنامه‌های خود را در مسیر تقویت فرهنگ ایثار و شهادت دنبال می‌کنیم.

معاون فرهنگی بنیاد شهید همچنین به برنامه‌های فرهنگی مرتبط با عید غدیر اشاره کرد و افزود: برنامه «سلام سید شهید» یکی از برنامه‌های نوآورانه و اثرگذار در این حوزه بود که توانست سطح جدیدی از فعالیت‌های فرهنگی را شکل دهد و با حضور مردم جلوه‌ای ارزشمند از پیوند مردم با فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش گذاشته شد.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند امیدآفرینی و بیان واقعیت‌ها هستیم. دشمن تلاش زیادی کرده است تا زنجیره ارتباط مردم با فرهنگ ایثار و شهادت را تضعیف کند، اما حضور مردم در برنامه‌های مختلف نشان می‌دهد این پیوند همچنان مستحکم است. تحلیل‌های جریان رسانه‌ای استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی کودک‌کش درباره جامعه ایران با واقعیت‌های میدانی فاصله دارد. مردم ما همچنان پای آرمان‌های انقلاب، خون شهدا و رهنمود‌های امامین انقلاب ایستاده‌اند و با همدلی و وحدت در مسیر تداوم راه شهدا حرکت می‌کنند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به دستاورد‌های پویش «سلام شهید» خاطرنشان کرد: در مناست‌های اخیر و در قالب پویش «سلام شهید»، اقدامات ارزشمند و گسترده‌ای در سراسر کشور انجام شده است که نشان می‌دهد با همدلی، هم‌افزایی و استمرار این حرکت‌ها می‌توان گام‌های مؤثرتری در مسیر ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت برداشت.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین