برگزاری یادبود شهدای کودک و نوجوان با عنوان «گلخانه ایران» در بوستان هشت بهشت قزوین

یادبود شهدای کودک و نوجوان با عنوان «گلخانه ایران» به روایت مادر شهیدان رستمی و کیال‌ها، همراه با تجمع بزرگ کودکان و نوجوانان در شهربازی مقاومت قزوین برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۳۹۸۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۷ - 08June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، یادبود شهدای کودک و نوجوان با عنوان «گلخانه ایران» به روایت «طاهره سرباز» (مادر شهیدان رستمی و کیال‌ها) و با هدف حمایت از مردان میدان و محکومیت جنایات رژیم کودک‌کش اسرائیل و آمریکا، امشب (دوشنبه) برگزار می‌شود.

 

عکس

 

بر اساس این گزارش، از ساعت ۲۰ فعالیت شهربازی مقاومت آغاز می‌شود و برنامه یادواره از ساعت ۲۱:۳۰ در بوستان هشت بهشت (یادمان آفرین درخت) برگزار خواهد شد.

 

در این مراسم، کودکان و نوجوانان با حضور پرشور خود، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان جنگ رمضان، حمایت قاطع خود را از نظام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت اعلام کرده و جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا را محکوم می‌کنند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: یادبود شهدا
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین