وداع مردم دیار سلسله الذهب با شهید «علیرضا عبیری»

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید «علیرضا عبیری» جمعی نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی و از شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به میهن اسلامی‌مان، شامگاه امروز (چهارشنبه) در شهرستان نیشابور برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۴۰۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۱ - 10June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، در پی حملات تجاوز رژیم صهیونیستی آمریکایی به تهران «علیرضا عبیری» از کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش به فیض شهادت نائل آمد.

شهید عبیری

مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید والامقام شامگاه امروز (چهارشنبه) همزمان با برگزاری اجتماع مردمی در میدان امام خمینی (ره) نیشابور برگزار می‌شود و پنج‌شنبه ۲۱ خرداد ساعت ۹ در گلزار شهدای بهشت فضل این شهر تدفین خواهد شد.

«صدیقه خدیوی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در پیامی شهادت «علیرضا عبیری» را تبریک و تسلیت گفت و برای خانواده معزز این شهید والامقام از درگاه خداوند منان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت کرد. 

«علیرضا عبیری» ۳۰ شهریورماه ۱۳۵۵ در نیشابور چشم به جهان گشود و سرانجام ۱۸ خردادماه در حمله جنایتکارانه آمریکایی- صهیونیستی به تهران به مقام رفیع شهادت نائل آمد. از این شهید والامقام دو فرزند به نام‌های یاسین و کوثر به یادگار مانده است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها