همایش شیرخوارگان حسینی در کرمانشاه برگزار می‌شود

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) کرمانشاه گفت: همایش شیرخوارگان حسینی در استان کرمانشاه همچون سنتوات گذشته برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۴۰۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۹ - 10June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «فرهاد دوستی» دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان کرمانشاه امروز در نشست خبری از برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در استان کرمانشاه همچون سنوات گذشته برگزار و اظهار داشت: امسال در حالی به استقبال ماه محرم می‌رویم که تقابل جبهه حق و باطل بیش از پیش نمایان شده و معتقدیم در این مقطع حساس، خیمه عزا باید کانون تبیین«برکات جنگ، روایت فتح» و فریاد آرمانهای امام،رهبرشهید و تجدید بیعت با سومین رهبر انقلاب باشد.

برگزاری همایش شیرخوارگان در کرمانشاهوی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بنا داریم به مدد اهل بیت(ع) و نیابت از رهبر شهیدمان مراسم شیرخوارگان حسینی را همچون سنوات گذشته در سراسر استان و همزمان با اولین جمعه ماه محرم برگزار کنیم.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان کرمانشاه به برگزاری مراسم همزمان در ۴۵ کشور و بیش از ۹ هزار نقطه در سراسر ایران اسلامی اشاره و حضور بی‌نظیر مادران، یک رنگ بودن، یک زمان بودن، یک شعار بودن این همایش را از اسباب اثرگذاری و جهانی شدن آن عنوان کرد.

 

دوستی افزود: نقطه‌ی عطف این حرکت جهانی، حضور مادران به همراه شیرخوارگان خود و نذز فرزندشان برای یاری امام زمان(عج) است که هم دوست را به هیجان می‌آورد و هم دشمن را می‌ترساند و هم تربیتی جدی سرباز ظهور توسط مادران را در پی‌خواهد داشت.

وی ضمن گرامیداشت یاد شهدا، گفت: میلیون‌ها نفر در این سال‌ها نذر یاری امام شدند و شهدای دهه هشتادی دو جنگ اخیر نمونه‌ی عینی تربیت سرباز و تحقق نذر فرزند برای یاری منجی آخرالزمانی است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین