صد و پنجمین اجتماع نحن منتقمون کرمانشاه مزین به نام هشت شهید

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: صد و پنجمین اجتماع نحن منتقمون امشب به نام ۸ شهید مدافع امنیت برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۴۱۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۱ - 13June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام «مهدی عبدی» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری صد و پنجمین اجتماع نحن منتقمون مردم کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: این مراسم امشب شنبه ۲۳ خردادماه با حضور مردم انقلابی و ولایتمدار کرمانشاه برگزار خواهد شد.

نامگذاری تجمع شبانه در کرمانشاه به یاد شهیدانوی افزود: اجتماع این هفته به نام هشت تن از شهدای مدافع امنیت مزین شده است؛ شهدایی که با ایثار و جانفشانی خود در مسیر حفظ امنیت و آرامش جامعه نقش‌آفرینی کردند و نام و یاد آنان همواره در حافظه مردم ماندگار خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: شهیدان علی‌اصغر شریفی، محمدعلی محمودنژاد، سیدحمزه حسینی، عبدالله قنبری، فوزیه شیردل، محمدیوسف صدری، شهریار ولیدی و محمدعلی تیموری شهدای گرانقدری هستند که این اجتماع به نام آنان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام عبدی ادامه داد: معرفی و تکریم شهدای مدافع امنیت در قالب این اجتماعات مردمی، فرصتی برای تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی در میان نسل‌های مختلف جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: مردم کرمانشاه در طول برگزاری اجتماعات نحن منتقمون همواره حضوری پرشور و اثرگذار داشته‌اند و انتظار می‌رود این هفته نیز با حضور گسترده خود، یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت را گرامی بدارند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در پایان گفت: این مراسم با هدف پاسداشت مقام شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین