خون شهدا، دشمنان را به ذلت کشاند و انسجام ملی را تقویت کرد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، «مولوی عبداللهی» امام جمعه اهل سنت اسدیه، امروز (یکشنبه) در اجلاسیه شهدای اهل سنت در شهرستان درمیان، با اشاره به مقام شامخ شهدا نزد خداوند، اظهار داشت: خون شهدا دشمنان را به ذلت کشانده و باعث تقویت اتحاد و انسجام ملی شده است.

وی با بیان اینکه دشمنان جنایتکار، با وجود همه اقدامات خود علیه ملت ایران، از جمله ترور، حمله به مدارس و مراکز تولیدی، در نهایت ناکام ماندهاند، گفت: برکت خون شهدا، ملت ما را منسجمتر کرده و شکافهای احتمالی را از بین برده است.
مولوی عبداللهی با اشاره به سختیهای اقتصادی موجود، ابراز امیدواری کرد که دشمنان در این زمینه نیز ناکام بمانند. وی با استناد به آیه شریفه "وَلَأَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ" (بقره: ۲۱۶)، بیان داشت که گاهی آنچه ما ناپسند میپنداریم، به نفع ماست.
امام جمعه اهل سنت اسدیه با اشاره به حضور ۵۱ شهید اهل سنت در استان خراسان جنوبی، این اتحاد و اتفاق را تجلییافته در دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان دانست و تأکید کرد تا زمانی که این اتحاد وجود داشته باشد، دشمن هرگز کامیاب نخواهد شد.
وی در پایان، ضمن خیر مقدم به حضار و تشکر از برگزارکنندگان، از سردار پاکپور به عنوان معمار امنیت پایدار مردمی ایران یاد کرد و برگزاری این اجلاسیه را گامی در جهت تداوم راه شهدا دانست.
انتهایپیام/
