سردار غیاثی: بیش از ۶ هزار گروه جهادی در خراسان رضوی فعالیت دارند

فرمانده سپاه امام رضا (ع) با اشاره به فعالیت بیش از شش هزار گروه جهادی در خراسان رضوی گفت: همزمان با اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی قرارگاه شهید برونسی، ۱۵۰ سری جهیزیه میان خانواده‌های نیازمند توزیع و ۱۰ واحد مسکونی نیز به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۸۴۱۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۳ - 14June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ پاسدار «سید هاشم غیاثی» فرمانده سپاه امام رضا (ع) در مراسم توزیع ۱۵۰ سری جهیزیه و افتتاح طرح‌های محرومیت‌زدایی قرارگاه شهید برونسی که امروز در مشهد برگزار شد، اظهارداشت: امروز بیش از شش هزار گروه جهادی در خراسان رضوی در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی فعال هستند. 

سردار غیاثی

وی افزود: این گروه‌های جهادی در حوادث، بحران‌ها، بازسازی مناطق آسیب‌دیده و خدمت‌رسانی به اقشار نیازمند حضور مؤثر داشته‌اند و هرجا نیاز باشد با روحیه جهادی وارد میدان می‌شوند. 

فرمانده سپاه امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: همزمان با اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی، ۱۵۰ سری جهیزیه میان خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود، ۱۰ واحد مسکونی در مناطق کم‌برخوردار به بهره‌برداری می‌رسد، مزار یکی از شهدای گرانقدر افتتاح می‌شود و تعدادی از مساجد مناطق محروم نیز تجهیز و مفروش خواهند شد. 

سردار غیاثی ادامه داد: این اقدامات با مشارکت قرارگاه شهید برونسی، بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی انجام شده و در راستای خدمت‌رسانی به مردم و کاهش محرومیت‌ها دنبال می‌شود. 

اجرای طرح‌های گسترده محرومیت‌زدایی در مناطق کم‌برخوردار 

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی از سال ۱۳۷۹ با تأکید رهبر معظم انقلاب فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: گروه‌های جهادی امروز به یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های مردمی برای حل مشکلات مناطق محروم و خدمت‌رسانی به اقشار نیازمند تبدیل شده‌اند. 

فرمانده سپاه امام رضا (ع) تصریح کرد: ما در سپاه و بسیج تلاش می‌کنیم در حوزه‌های امنیت، دفاع و خدمت‌رسانی، وظایف خود را در قبال ملت عزیز ایران به بهترین شکل انجام دهیم. 

سردار غیاثی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای اقتدار، فرماندهان، دانشمندان و مردم شهید ایران اسلامی بیان داشت: هر آنچه امروز در کشور داریم به برکت حضور مردم عزیز است و ملت ایران همواره در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی مؤثر و تعیین‌کننده داشته‌اند. 

وی ادامه داد: در آستانه ماه محرم قرار داریم و باید از این فرصت معنوی برای تقویت روحیه ولایت‌پذیری بهره ببریم. ملت ایران در مسیر امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب حرکت کرده‌اند و این مسیر را با قدرت ادامه خواهند داد. 

فرمانده سپاه امام رضا (ع) با اشاره به حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف تأکید کرد: مردم ایران در بیش از یکصد شب حضور میدانی، جلوه‌ای از انسجام، بصیرت و تبعیت از ولایت را به نمایش گذاشتند و همین حضور پرشور، جهانیان را شگفت‌زده کرده است. 

سردار غیاثی عنوان داشت: ملت ایران در طول سال‌های گذشته نشان داده‌اند که مسیر عزت، استقلال و اقتدار را انتخاب کرده‌اند و دشمنان با وجود برخورداری از امکانات و تجهیزات گسترده نتوانسته‌اند اراده خود را بر این ملت تحمیل کنند. 

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های قرارگاه شهید برونسی، بسیج سازندگی، گروه‌های جهادی و اصحاب رسانه گفت: آنچه ملت ایران را بزرگ کرده روحیه اخلاص است و هر جا اخلاص وجود داشته باشد، نصرت الهی نیز جاری خواهد شد. امیدواریم با حفظ وحدت، اخلاص و تبعیت از ولایت، مسیر خدمت‌رسانی به مردم و پیشرفت کشور با قدرت ادامه یابد. 

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین