طاهری: دشمن در محاسبه اراده ملت ایران دچار خطای راهبردی شد

عضو مجلس خبرگان رهبری بااشاره به تداوم میدان‌داری مردم گفت: دشمن درمحاسبه اراده ملت ایران دچار خطای راهبردی شد.
کد خبر: ۸۴۱۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۱ - 14June 2026
آیت‌الله «سیدمحسن طاهری» نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، با اشاره به استمرار حضور گسترده مردم در بیش از یکصد شب از تجمعات خیابانی اظهار داشت: حضور پرشور مردم پس از گذشت بیش از ۱۰۰ شب نشان می‌دهد ملت ایران از آرمان خون‌خواهی رهبر شهید خود، حمایت از جبهه مقاومت و مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی خسته نخواهند شد.
 
طاهری
 
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جمعیت حاضر در این تجمعات نشان از آگاهی و بیداری مردم است، افزود: این حضور گسترده پیام روشنی برای دشمنان انقلاب اسلامی دارد و نشان می‌دهد ملت ایران همچنان پای آرمان‌های خود ایستاده‌اند.
 
وی با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به برخی نقاط کشور گفت: رژیم صهیونیستی بار دیگر مرتکب خطایی راهبردی شد و به کشور عزیزمان تعرض کرد، اما با پاسخ مقتدرانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، به ویژه رزمندگان هوافضا، مواجه شد.
 
وی ادامه داد: این اقدام رژیم صهیونیستی نه تنها از سوی ملت ایران بلکه از سوی مسلمانان جهان، کشور‌های منطقه و ملت‌های آزاده محکوم شد و بار دیگر ماهیت تجاوزکارانه این رژیم را برای افکار عمومی جهان آشکار کرد.
 
طاهری با اشاره به اهداف دشمن از تداوم تنش‌ها و اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید فرموده‌اند، دشمن بر دو محور متمرکز است؛ نخست کاهش تاب‌آوری مردم و دوم ایجاد خطا در دستگاه محاسباتی مسئولان کشور.
 
وی افزود: به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به دنبال فرسایشی کردن موضوع جنگ و صلح هستند تا مردم را از میدان خارج کنند، اما حضور گسترده مردم در یکصدمین شب این تجمعات نشان داد این راهبرد با شکست مواجه شده و ملت ایران همچنان پای انقلاب، رهبری و آرمان‌های خود ایستاده‌اند.
 
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مردم ایران خواستار پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح به تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و در عین حال بر حمایت از جبهه مقاومت، به ویژه مردم و مقاومت لبنان، تأکید دارند.
 
وی با اشاره به پیوند راهبردی جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت گفت: ملت لبنان و حزب‌الله همواره در کنار جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند و این پیوند عمیق و راهبردی، جدایی‌ناپذیر است.
 
طاهری در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف مسئولان در قبال این حضور گسترده مردمی اشاره کرد و گفت: مردم با وجود همه مشکلات، با بصیرت، شجاعت و عشق به وطن، انقلاب و رهبری در میدان حضور دارند و اکنون نوبت مسئولان است که به مطالبات آنان توجه ویژه داشته باشند.
 
وی ادامه داد: انتظار مردم این نیست که همه مشکلات کشور به سرعت حل شود، اما مطالبه جدی آنان نظارت بیشتر بر بازار، توجه ویژه به مسائل معیشتی، حمایت از اقشار محروم و اجرای دقیق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.
 
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر لزوم حفظ عزت و اقتدار کشور در عرصه دیپلماسی اظهار کرد: مردم انتظار دارند مسئولان در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا کوتاه نیایند و در روند مذاکرات و تبادل پیام‌ها، بر اصول، خطوط قرمز و شروط جمهوری اسلامی ایران پایبند باشند.
 
وی خاطرنشان کرد: دشمن نباید بتواند آنچه را در میدان و در برابر مقاومت ملت ایران به دست نیاورده است، از طریق فشار سیاسی و مذاکرات تحمیل کند؛ بلکه جمهوری اسلامی ایران باید با اتکا به دستاورد‌های خود، منافع و حقوق ملت را با اقتدار دنبال کند.
 
طاهری با قدردانی از حضور مستمر مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی گفت: این حضور پرشور سرمایه اصلی نظام اسلامی است و بدون تردید ملت ایران همچنان با وحدت، بصیرت و استقامت، مسیر عزت و پیشرفت کشور را ادامه خواهند داد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین