سرهنگ گودرزی: عملیات وعده صادق معادلات دشمن را تغییر داد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی گفت: جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق با تکیه بر توان موشکی و دفاعی، راهبرد‌های دشمن را با شکست مواجه کرد.
کد خبر: ۸۴۱۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۲ - 14June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، سرهنگ پاسدار «محمد گودرزی‌مقدم» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی دفاع مقدس و شهدای جنگ ۱۲ روزه  اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، منافع استعماری و استثماری آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا با چالش جدی مواجه شد و جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت مستقل، تهدیدی راهبردی برای سیاست‌های سلطه‌طلبانه آنان به شمار آمد.

گودرزی

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی گفت: دشمنان با طرح موضوعاتی همچون برنامه هسته‌ای، توان موشکی، نفوذ منطقه‌ای و رقابت‌های ژئوپلیتیکی تلاش دارند قدرت جمهوری اسلامی را محدود کرده و موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تغییر دهند.

وی درباره دستاوردهای عملیات‌های «وعده صادق» گفت: جمهوری اسلامی ایران با اجرای این عملیات‌ها توانست کارآمدی سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی از جمله گنبد آهنین و سایر لایه‌های پدافندی را زیر سؤال ببرد و خسارت‌های قابل توجهی به مراکز نظامی، پایگاه‌های هوایی، مراکز فرماندهی، صنایع دفاعی و زیرساخت‌های این رژیم وارد کند.

سرهنگ گودرزی‌ تأکید کرد: عملیات‌های موشکی و پهپادی ایران ضمن نمایش توان بازدارندگی کشور، آثار روانی، امنیتی و سیاسی گسترده‌ای در داخل سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرد و موجب افزایش فشار بر حاکمان رژیم صهیونیستی شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی در ادامه با مقایسه جنگ ۱۲ روزه با جنگ ۶ روزه اعراب و اسرائیل تصریح کرد: در جنگ شش روزه، رژیم صهیونیستی با حملات پیش‌دستانه موفق به اشغال بخش‌هایی از اراضی کشورهای عربی شد، اما در جنگ ۱۲ روزه علیه جمهوری اسلامی ایران، با وجود حملات گسترده، هیچ‌گونه اشغال سرزمینی رخ نداد و ایران با اتکا به توان موشکی، پدافندی و اطلاعاتی خود پاسخ‌های مؤثری به دشمن داد.

وی عنوان کرد: جنگ ۱۲ روزه نمونه‌ای از جنگ‌های نوین و فناورانه بود که در آن ابزارهایی همچون موشک، پهپاد، جنگ سایبری، عملیات اطلاعاتی و پدافند نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کردند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی همچنین با اشاره به عملیات «رمضان» گفت: در این عملیات، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از تاکتیک‌ها و فناوری‌های جدید، عملکردی متفاوت نسبت به گذشته از خود نشان دادند و توانستند ضمن افزایش قدرت عملیاتی، میزان تلفات نیروهای نظامی را کاهش دهند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان با هدف قرار دادن مراکز عمومی و غیرنظامیان تلاش داشتند مردم را در برابر نظام قرار دهند، اما این راهبرد با شکست مواجه شد و ملت ایران با حضور در صحنه‌های مختلف، از میدان دیپلماسی تا عرصه‌های اجتماعی و دفاعی، حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی نشان دادند.

گودرزی‌ با تأکید بر تداوم مسیر مقاومت و ایستادگی ملت ایران، ابراز امیدواری کرد: با حفظ وحدت و انسجام ملی، پیروزی‌های بزرگ‌تری برای کشور حاصل شود و آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدای والامقام محقق گردد.این نسخه برای انتشار در خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و رسانه‌های رسمی تنظیم شده و ساختار خبری استاندارد دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین