حجتالاسلام ماندگاری: جنگ رمضان هزاران حر ریاحی را به میدان آورد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، حجتالاسلام والمسلمین «محمد مهدی ماندگاری» در مراسم گرامیداشت سالگرد شهدای اقتدار استان قزوین در جنگ ۱۲ روزه که شامگاه یکشنبه در مهدیه بزرگ قزوین برگزار شد اظهار داشت: در جنگ رمضان هزاران حر ریاحی ظهور کردند. کسانی که شاید در گذشته زاویه و نقدهای تندی داشتند اما امروز در برابر دشمنان نظام جمهوری اسلامی متحد و یکپارچه ایستادهاند. این معجزه خون شهداست.

ماندگاری با اشاره به اقتدار روزافزون نیروهای مسلح ایران در خلیج فارس و تنگه هرمز تصریح کرد: امروز ایران جزو پنج کشور ابرقدرت جهان است. خداوند به ما قدرت و عزت داده است و ما به دشمن فهماندیم که این ما هستیم که آنان را تحریم میکنیم نه آنها ما را.

وی افزود: روزی برای رآکتورهایمان اورانیوم سه و نیم درصد میخواستیم اما اروپاییها ندادند و به ما خندیدند. امروز اما با اتکا به دانش بومی و باور جوانان مؤمن این مرزوبوم توانستیم اورانیوم بالای شصت درصد را هم تولید کنیم و این جز با ایمان قوی و توکل به خدا ممکن نبود.

استاد حوزه و دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: اقتدار و امنیت امروز ما مرهون اتحاد خون شهیدان و نفس قدسی بنیانگذار انقلاب و خون پاک رهبر شهید است. ما باید بر مبانی قدرت خود استقامت کنیم؛ ولایتمداری، حضور در میدان، اتحاد، یاری یکدیگر، نترسیدن از دشمن و دعوت به صبر و حق. اینها رمز ماندگاری ملت ایران است.
انتهای پیام/
