تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در لبنان

با وجود اعلام توافق میان آمریکا و ایران مبنی بر توقف درگیری‌ها در تمام جبهه‌ها، حملات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان ادامه دارد.
کد خبر: ۸۴۱۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۶ - 15June 2026

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: در حالی که شب گذشته شاهد امضای تفاهم میان ایران و آمریکا برای توقف درگیری‌ها در تمام جبهه‌ها بودیم، حملات ارتش اشغالگر و نامشروع رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان همچنان ادامه دارد؛ حملاتی که مانند روز‌ها و هفته‌های اخیر، جنوب این کشور را هدف گرفته و خسارات و تلفاتی سنگین به مردم لبنان وارد کرده است.

جنایت‌های رژیم صهیونیستی

به گزارش روسیا الیوم، حملات توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی علیه مناطق اطراف «نبطیه» و «کفرتبنیت» در جنوب لبنان ادامه دارد. همچنین یک حمله پهپادی علیه یک خودرو در «کفرتبنیت» صورت گرفته است. از سوی دیگر، خبرنگار شبکه الجزیره از وقوع انفجاری در شهر «خیام» خبر داده که توسط نظامیان صهیونیست انجام شده است.

در تحولی دیگر، صدای انفجار دیگری از منطقه «مرکبا» شنیده شده است. بر اساس گزارش‌ها، ارتش لبنان مسیر منتهی به منطقه «حاریص» در «بنت جبیل» را به دلیل استقرار تجهیزات جنگی رژیم صهیونیستی بسته است. رسانه‌های لبنانی نیز از وقوع حملات خمپاره‌ای علیه «کفررمان» در «نبطیه» همزمان با حضور تعدادی از شهروندان لبنانی در میدان این منطقه خبر داده‌اند.

در سوی دیگر، روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارانوت گزارش داده که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است که ارتش این رژیم در مواضع خود در داخل لبنان باقی خواهد ماند و قصد عقب‌نشینی ندارد. نتانیاهو تأکید کرده که تل‌آویو خود را ملزم به مفاد مربوط به لبنان در توافق با ایران نمی‌داند و عملیات علیه حزب‌الله را ادامه خواهد داد؛ عملیاتی که زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی لبنان را هدف قرار داده و خسارات مادی و انسانی فراوانی برجای گذاشته است.

در همین راستا، ایتمار بن‌گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز مدعی شده است: «توافق ترامپ ما را ملزم نمی‌کند؛ اسرائیل تابع آمریکا نیست و مستقل عمل می‌کند.» او تأکید کرده که نباید به کمتر از نابودی حزب‌الله رضایت داد و از هیچ منطقه‌ای عقب‌نشینی کرد.

همچنین رسانه عبری معاریو به نقل از یک منبع نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرده که ارتش این رژیم همچنان در منطقه موسوم به «خط زرد» در جنوب لبنان فعال است و هیچ دستورالعملی درباره آتش‌بس یا عقب‌نشینی دریافت نکرده است.

در همین حال، شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گزارش داده که هرگونه فعالیت نظامی ارتش این رژیم در جنوب لبنان، از جمله ورود به منازلی که احتمال استفاده از آنها به عنوان انبار سلاح حزب‌الله وجود دارد، متوقف شده است. فرماندهان ارتش اسرائیل مستقر در مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی نیز اعلام کرده‌اند که هرگونه اقدام علیه آوارگان لبنانی که قصد بازگشت به روستا‌های خود در جنوب لبنان را دارند، ممنوع است.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از یکی از مسئولان حزب‌الله لبنان گزارش داده که این گروه از زمان اعلام توافق ایران و آمریکا هیچ عملیاتی انجام نداده است. وی تأکید کرده که حزب‌الله تحرک آزادانه دشمن اسرائیلی در لبنان را نمی‌پذیرد و آن را برنمی‌تابد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین