حزب الله: تفاهم «تهران- واشنگتن» دستاوردی بزرگ است

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای رسمی، ضمن تبریک به جمهوری اسلامی ایران، رهبری عزیز و مردم، اعلام کرد که دستیابی به یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا «دستاوردی بزرگ» بوده که به توقف کامل درگیری‌ها در تمامی جبهه‌ها از جمله لبنان منجر شده است.
کد خبر: ۸۴۱۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۰ - 15June 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای رسمی، ضمن تبریک به جمهوری اسلامی ایران، رهبری عزیز و مردم، اعلام کرد که دستیابی به یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا «دستاوردی بزرگ» بوده که به توقف کامل درگیری‌ها در تمامی جبهه‌ها از جمله لبنان منجر شده است.

حزب الله: تفاهم «تهران- واشنگتن» دستاوردی بزرگ است

در این بیانیه آمده است که حزب‌الله «به جمهوری اسلامی ایران، رهبری و مردم آن، به‌دلیل دستاورد بزرگ حاصل از رسیدن به یادداشت تفاهم میان ایران و ایالات متحده آمریکا که به توقف کامل درگیری‌ها در تمامی جبهه‌ها از جمله لبنان انجامید، تبریک می‌گوید.

حزب‌الله تأکید کرده است که این دستاورد را نتیجه «پایداری افسانه‌ای، ثبات استثنایی و فداکاری‌های سنگین ملت عزیز ایران و رهبری حکیم آن» می‌داند؛ ملتی که به گفته این جنبش، «بر گزینه‌هایی پایبند ماندند که کرامت، حاکمیت و استقلال آنان را حفظ می‌کند.»

در ادامه این بیانیه، حزب‌الله به رهبر انقلاب اسلامی، امام سید مجتبی خامنه‌ای (دام ظله)، ادای احترام کرده و اعلام کرده است که ایشان «این مرحله را با حکمت، شجاعت و بصیرتی کم‌نظیر هدایت کرد.»

همچنین در این بیانیه از رئیس‌جمهور و دولت ایران و نیرو‌های مسلح شامل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش و ملت ایران تقدیر شده و آمده است که این مجموعه‌ها «در کنار لبنان، مردم و مقاومت آن ایستاده‌اند و بر حضور لبنان در هر توافقی که به توقف جنگ منجر شود و حقوق آن را حفظ کند اصرار ورزیدند.»

حزب‌الله تأکید کرده است که ایران «بار سنگین محاصره و تجاوز را در این مسیر تحمل کرده و این موضوع نشانه‌ای از آن است که جمهوری اسلامی پشتیبان و متحدی قوی و وفادار برای لبنان است».

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: حزب‌الله تأکید می‌کند آنچه تاکنون محقق شده، مقدمه‌ای برای تکمیل مسیر آزادسازی کامل سرزمین، بازگشت اسرا به وطن و خانواده‌هایشان، بازگشت همه ساکنان به‌ویژه مردم روستا‌های خط مقدم به خانه‌هایشان و بازسازی مناطق ویران‌شده است».

حزب‌الله سپس از مردم جنوب لبنان خواست برای بازگشت به خانه‌هایشان شتاب نکنند و منتظر دستور‌های مسئولان باشند تا بازگشتی امن صورت گیرد و از هرگونه خطر ناشی از نقض احتمالی آتش‌بس توسط اسرائیل جلوگیری شود.

این جنبش تأکید کرد: دشمن اسرائیلی باید بفهمد بازگشت به شرایط پیش از ۲ مارس ممکن نیست و مقاومت که همواره نگهبان بیدار وطن و مردم آن بوده، هیچ‌گونه تجاوزی که حاکمیت کشور و خون مردمش را نقض کند نخواهد پذیرفت».

حزب‌الله همچنین گفت که مقاومت همچنان بر حق مشروع و ثابت لبنان در دفاع از سرزمین، مردم و حاکمیت خود تا تحقق کامل عقب‌نشینی و بازگشت اسرا پایبند خواهد ماند.

در پایان این بیانیه، حزب‌الله از دولت و گروه‌های سیاسی لبنانی خواست تا حول محور اهداف کلان، وحدت کنند و خواستار بازنگری در سیاست‌های گذشته شد و از جریان غربگرای لبنان خواست تا از توهمات و محاسبات اشتباه دوری کرده و به دوستان واقعی لبنان تکیه کنند.

انتهای پیام/281

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین