"نه ده" نگاهی جدید به زوایای گوناگون انتخابات سال ۱۳۸۸

"حسین قدیانی" از نویسندگانی است که در صحنه نبرد سنگین رسانه‌ای با دشمن در فتنه سال ۱۳۸۸ نقش موثری در جبهه انقلاب ایفا کرد و با نوشته هایش (قطعه۲۶) که بیشتر قالب طنز داشت، به افشای ماهیت سران و عناصر فتنه پرداخت.
کد خبر: ۸۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸ - 25December 2013

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، کتاب "نه ده" مجموعه دل نوشتههای حسین قدیانی درباره حوادث پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری است. این کتاب با بیانی جدید به زوایای مختلف انتخابات سال ۱۳۸۸پرداخته است.

حسین قدیانی از نویسندگان پرکار مطبوعات و یکی از طنزپردازان حوزه سیاست و فرهنگ است که در صحنه نبرد سنگین رسانه ای با دشمن در فتنه سال ۱۳۸۸ نقش موثری در جبهه انقلاب ایفا کرد و با نوشته های خود در روزنامهها و وبلاگ شخصیاش (قطعه۲۶) که بیشتر قالب طنز داشت، به افشای ماهیت سران وعناصر فتنه همت گماشت.

در علم سیاست گفته میشود "گاه نخبگان سیاسی مانع توسعه سیاسی میشوند" که بیشک حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم مصداق عینی این سخن است. در حالی که شرکت چشمگیر مردم در انتخابات نویدبخش شکلگیری فضایی آرام برای جامعه بود تا با قوت و طراوات بیشتر به تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی پرداخته شود، معالاسف اعتراض به نتیجه انتخابات و طرح شایعه تقلب و موضعگیری غیرشفاف و دو پهلوی نخبگان باعث شکلگیری فضای متشنجی گردید که از آن با عنوان "فتنه" یاد شد.

این جو ناآرام میدان آزمایشی نیز برای بسیاری از نخبگان بود تا نسبت خود را با خط ولایت مشخص سازند. ملت ایران در پاسخ به گستاخی فتنهگران حماسه ۹ دی را آفریدند و نقطه پایانی بر هشت ماه متشنج گذاشتند. نظر به اینکه رسانههای بیگانه اعم از بی بی سی و صدای آمریکا و صدها سایت خبری ضدانقلاب صحنهگردان این فتنه بودند مقابله با تبلیغات و شایعهپراکنی آنها در فضای سایبر ضروری مینمود.

حسین قدیانی یکی از نویسندگان این عرصه است که پس از انتخابات قدرت قلم خود را در دفاع از حریم ولایت و برملا ساختن خیانتهای اصحاب فتنه و دروغگوییهای رسانههای بیگانه به کار بست.

گفتنی است قدیانی قصد داشت ابتدا نام کتاب را "خانهام بیت رهبری است" که نام اولین مقاله این کتاب است بگذارد اما با توجه به پارهای از مسائل این نام به "نه ده" تغییر پیدا کرد.

محمد حسین صفار در مقدمهای بر این کتاب نوشته است:

هنر او آنجا ظاهر شد که در هجوم ناجوانمردانه جبهه فتنه بر سرش، قافیه را نباخت و یک تنه قد علم کرد و جنگید و جنگید تا لشکر حریف سپر انداخت و خواب نیمهشب را بهانه کرد تا وانمود کند در صحنه مصاف یک "قبیله" با یک "مرد" کم نیاورده است! بیتردید، این روزها ادبیات انقلاب و ادبیات و هنر مقاومت به قلم حسین قدیانی بدهکار شده است. چه، او زمانی به پای این علم خجسته قامت برافراشت که بسیاری از سرافرازان این عرصه در قعود حیرت و سرخوردگی کمر خم کرده بودند. بگذریم از جماعتی که گسسته از بیعت پیشین راه خروج بر امام خویش در پیش گرفتند و سببساز جوشش غیرت نسل سوم انقلاب در هنگامه خیانت و سکوت خواص راه گم کرده و سرگردانی یاران دست و پا گم کرده شدند.

ادبیات غیرت، این روزها مدیون جوانی است که به کلمات، جان و معنایی تازه بخشید. حالا دیگر کمتر کسی است که وقتی نام "ساندیس" را میشنود به یاد این جمله فرزند شهید اکبر قدیانی نیفتد که "به کوری چشم فرانس ۲۴، اعتراف میکنم و افتخار میکنم که حکومت به ما ساندیس داد." آنقدر این جمله را گفت و نوشت و تکرار کرد که دشمنان ایران، از تهمتهای سخیف و مضحکشان به حماسه حضور ملت انقلابی و بلند همت ما، انگشت ندامت به دندان گزیدند.

نظر شما
پربیننده ها