فرماندار دشتی: پیشرفت وعزت کشور در عمل به آرمان‌های شهداست

«مقاتلی» گفت: حرکت در مسیر شهدا، رمز عاقبت‌به‌خیری است و همه ما وظیفه داریم در کنار تکریم مقام و منزلت شهدا، در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات مؤثر و ماندگاری انجام دهیم.
کد خبر: ۸۴۱۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۳ - 16June 2026

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «رضا مقاتلی» فرماندار دشتی امروز در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهدا چراغ راه جامعه هستند و باید با عمل به آرمان‌ها و ارزش‌های آنان، مسیر عزت و پیشرفت کشور را ادامه دهیم چرا که شهید با جانفشانی خود در تاریخ ماندگار می شود و بنابراین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ترویج فرهنگ ماندگاری است.

.

وی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: شهدا به ما نیازی ندارند، بلکه این ما هستیم که برای سعادت و عاقبت‌به‌خیری به شهدا و مسیر آنان نیازمندیم.

وی افزود: حرکت در مسیر شهدا، رمز عاقبت‌به‌خیری است و همه ما وظیفه داریم در کنار تکریم مقام و منزلت شهدا، در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات مؤثر و ماندگاری انجام دهیم.

فرماندار دشتی با اشاره به جایگاه این شهرستان در عرصه ایثار و شهادت بیان کرد: شهرستان دشتی در هر عرصه‌ای که نظام اسلامی نیاز به ایثار و جانفشانی داشته، شهدای والامقامی را تقدیم انقلاب و کشور کرده و این سرمایه معنوی باید بیش از پیش به نسل جوان معرفی شود.

مقاتلی بر حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در برنامه‌های فرهنگی و یادواره‌های شهدا جهت الگوسازی تأکید کرد و گفت: انتظار داریم مدیران در مناسبت‌ها و برنامه‌های فرهنگی به ویژه تجمعات و مراسم شبانه‌ای که به نام شهدا برگزار می‌شود، حضور فعال و اثرگذار داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری کنگره سرداران و فرماندهان شهید استان بوشهر در سال جاری افزود: این کنگره فرصت ارزشمندی برای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است و باید پیش از برگزاری آن، برنامه‌های متعددی در سطح شهرستان اجرا شود.

فرماندار دشتی بر ضرورت فعال‌سازی کمیته‌های تخصصی یادواره شهدا در سطح شهرستان نیز تأکید کرد و گفت: نامگذاری اماکن، فضاها و پروژه‌های عمومی به نام شهدا باید با جدیت دنبال شود تا یاد و نام شهدا در جامعه زنده بماند.

مقاتلی ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند تا پیش از برگزاری یادواره شهرستانی و همچنین کنگره استانی از خانواده شهدا و شهدای منتسب به مجموعه خود تکریم و تجلیل کنند.

وی همچنین از حمایت شهرستان از نویسندگان و پژوهشگران حوزه ایثار و شهادت خبر داد و افزود: آثاری که در راستای تبیین فرهنگ ایثار و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی تولید شوند، باید مورد حمایت قرار گیرند.

فرماندار دشتی با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور و استاندار بوشهر در خصوص تکریم خانواده‌های معظم شهدا گفت: خدمت به خانواده‌های شهدا یک وظیفه همگانی است و باید با تمام توان در این مسیر گام برداریم.

مقاتلی از برگزاری سالانه دو برنامه ملی در حوزه شهادت در شهرستان دشتی خبر داد و خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها، تولید محتوای اثرگذار و ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

وی با تأکید بر ساماندهی گلزارهای شهدا گفت: بهسازی قبور مطهر شهدا با جدیت دنبال خواهد شد و لازم است اعتبارات لازم برای تکمیل و بهسازی یادمان‌های شهدا در سطح شهرستان پیش بینی شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین